AGF KVINDEFODBOLD: - EN FORTJENT SEJR

27.04.2024 17:51

Det var en tilfreds cheftræner Michael Schjønberg oven på lørdagens pokalsejr i Ceres Park.

Lørdag fik AGF Kvindefodbold et godt udgangspunkt i semifinalen i kvindernes pokalturnering, da de vandt 2-1 hjemme over Brøndby IF i den første af to semifinaler. 



Efter kampen var det en tilfreds cheftræner som så sit hold arbejdet hårdt for at få sejren hjem.



- Jeg er meget tilfreds med holdet og med indsatsen. Vi spiller en god kamp i dag og pigerne arbejder stenhårdt gennem hele kampen. Men vi får også vist, at vi godt kan spille fodbold.



- Vi vil gerne bestemme, hvor modstanderne har bolden og med et stort løbepensum forsøge at kontrollere kampene. Og det gør vi i dag, hvor vi med en stærk indsats viser, at vi kan være med i toppen af dansk kvindefodbold, sagde cheftræner Michael Schjønberg, som forudser samme opskrift om lørdag eftermiddag, hvis holdet skal i finalen efter den anden semifinale i Brøndby om en lille måned. 



- Nu er vi halvvejs og har en føring med, men det kommer til at kræve endnu en god kamp af os, hvis vi skal nå målet om finalen. I dag var det generelt en fortjent sejr, synes jeg og holdet arbejder hårdt og spiller også god fodbold - det skal vi bygge videre på, lød det fra cheftræneren. 

Der er returkamp i Brøndby den 17. maj kl. 18.30. 

Næste opgave for kvinderne er i Gjensidige Kvindeligaen lørdag den 4. maj mod Fortuna Hjørring i Ceres Park.