AGF-BILLETTER UDSOLGT TIL POKALFINALE

26.04.2024 08:15

En fyldt og hvid Parken venter Kristi Himmelfartsdag.

Der er nu udsolgt af alle billetter til AGF-afsnittene til pokalfinalen i Parken den 9. maj. Dermed gik der ikke længe inden de 22.000 billetter, som AGF havde til rådighed, var væk. 

- Vi har oplevet en helt fantastisk og overvældende opbakning til pokalfinalen - endnu større end vi havde forudset. Vores indledende kalkulationer sagde, at vi ville ramme udsolgt, inden det frie salg startede mandag. Det nåede vi så lidt tidligere her fredag.

- Det betyder i sagens natur, at der ikke har været billetter til alle interesserede, men vi er meget glade og taknemmelige for den store opbakning vores fans har vist os, siger marketingdirektør i AGF, Asger Munkholm.

- Desværre er der jo et begrænset antal billetter til rådighed, som vi har solgt efter først til mølle-princippet med fokus på vores mest loyale fans. Alligevel er vi overrasket over, hvor hurtigt det er gået. Vi kunne formentlig have solgt 40.000 billetter, tilføjer Asger Munkholm.

Med Silkeborg IF’s 12.000 pladser, som også hurtigt blev udsolgt, ser det altså ud til, at Pokalfinalen 2024 bliver helt udsolgt. 

Kom til storskærmsarrangement 
Til dem der gik forgæves eller bare fortrækker at blive hjemme i Aarhus, arrangerer AGF i samarbejde med Aarhus Kommune et storskærmsarrangement, hvor man kan mødes og støtte holdet på afstand. Det finder sted på finaledagen den 9. maj i Tivoli Friheden. 

Der kommer til at være indgang via Havreballe Skovvej og billetten giver kun adgang til storskærmsarrangementet - ikke resten af parken.


Her åbner pokalfesten i Tivoli Friheden kl. 14. Billetsalget til arrangementet findes lige her >>>