- VI KÆMPER VIDERE

01.10.2023 17:22

Efter søndagens nederlag i Viborg var der forundring og frustration i vores lejr over et kontroversielt mål. Men cheftræneren så også gode offensive takter.

Efter vi måtte rejse hjem fra Viborg søndag aften med et nederlag, var det en frustreret cheftræner, som mødte medierne efter kampen. Især en situation omkring hjemmeholdets første mål vakte forundring i AGF-lejren. Her kom Viborg foran på en omstilling efter vi havde haft et hjørnespark.

- Gift Links har lige sparket hjørnesparket, og i samme øjeblik lader dommeren en Viborg-spiller komme ind igen. Enten skal han lade ham komme ind før eller vente til en neutral situation. Nu er situationen totalt ændret, fordi vores spillere ikke var bevidste om det.

- Og så blev der begået frispark mod Gift Links i samme situation, men det blev ikke tjekket bagefter i VAR. Her blev kun tjekket om der var hånd på bolden. Men målet burde være annulleret, sagde cheftræner Uwe Rösler efter kampen.

Vi kæmper videre


Trods frustrationen kom vi dog tilbage på et mål af Frederik Tingager i anden halvleg, men Viborg fik scoret en gang mere i anden halvleg og kunne altså tage alle tre point. 



- Vi skaber mange chancer og har mulighederne for at score mere, men vi skal være mere effektive. Men offensivt var det bedre end i seneste Superliga-kamp og vi skulle ha’ haft mere ud af kampen. Men vi skal arbejde hårdt for målene i øjeblikket og det må vi blive bedre til. Vi kom tilbage i opgøret og skabte chancer, men uheldigvis fik vi intet med fra kampen. På mange måder var det en helt lige kamp.

- Vi blev lidt for passive efter vores mål og det må vi ikke. Men mine spillere gav alt og vi må holde humøret højt og så kæmper vi igen på søndag, hvor de venter os en vigtig kamp.