VELKOMMEN TIL JULIUS BECK: NY MAND I HVIDT

01.09.2023 08:00

Vi henter Julius Beck i italiensk fodbold.

Der er et nyt ansigt til træning på Fredensvang i dag i skikkelse af den danske ungdomslandsholdsspiller Julius Beck, der kommer til AGF fra den italienske klub, Spezia. Her han spillet siden sommeren 2021 efter han blev solgt fra Sønderjyske.

Men nu er det tid til at returnere til Danmark for den 18-årige midtbanespiller, der blev den tredje yngste til at debutere i 3F Superligaen, da han som 16-årig fik sin debut for Sønderjyske.

Et år efter fik han så som 17-årig sin debut i Serie A i en kamp mod Lazio, hvilket også gjorde ham til den yngste dansker nogensinde til at få debut i den bedste italienske liga.

- Vi byder Julius varmt velkommen til AGF. Han er en ung og talentfuld spiller, som rummer en masse af de kvaliteter, vi leder efter. Han er ekstrem ambitiøs og hårdt arbejdende - både på træningskampen og i kamp, og hans seriøse og moden tilgang til sin sport er beundringsværdig for en spiller af hans relative unge alder.

- Han har ikke fået så meget spilletid i Italien som hans talent berettiger til. Men nu har han grebet muligheden for at komme hjem til Danmark og fortsætte sin udvikling hos os. Og vi ser frem til at arbejde med ham. Han er klar til en frisk start og vi er glade for, at det skal ske hos os, siger sportschef, Stig Inge Bjørnebye.

Julius Beck er noteret for 24 ungdomslandskampe for Danmark og har været anfører for både U17 og U18 landsholdet. Senest er han udtaget til det aktuelle danske U19 landshold. Han er hentet til AGF på en lejeaftale for resten af sæsonen med en købsoption.

Velkommen til Julius!