TINGAGER MED MÅL MEN DET HJALP IKKE I VIBORG

01.10.2023 18:30

Frederik Tingager fik søndag scoret et flot mål i Viborg. Desværre scorede værterne to mere.

Han bragte os tilbage i søndagens kamp i Viborg, da Frederik Tingager stærkt stangede os på 1-1. Men til sidst måtte vi alligevel se alle point blive i Viborg, da vi tabte 2-1.

Så det var naturligvis en frustreret målscorer, som måtte erkende det første nederlag på udebane i denne sæson.

- Vi mangler skarphed over hele linjen. Det er jo lidt nogle nemme mål, som vi giver væk. Men første mål kan jeg slet ikke forstå det. Vi slog et hjørnespark til forreste stolpe, og så gav dommeren en skadet Viborg-spiller lov til bare at komme ind - det har jeg aldrig set før og det er virkelig frustrerende for det burde ikke ske, sagde Tingager med henvisning til en kontroversiel situation, hvor Viborg fik lov at sende en mand på banen midt i en omstilling, der gav hjemmeholdet et mål.  

Men i sidste ende, så fik vi egentlig skabt chancer nok til at komme tilbage og få scoret flere mål - udover Frederik Tingagers.

- Vi får lagt et okay pres, men er ikke gode nok til at få scoret på de afgørende chancer – selv om vi får alligevel skabt flere, vi skulle have scoret på. Vi har gode perioder og mindre gode perioder i kampen.

- Vi mangler selvfølgelig nogle offensive kvaliteter og er lidt ramt af skader. Men det skal ikke være nogen undskyldning og i dag skaber vi egentlig nok til at få noget med hjem herfra, sagde Frederik Tingager.