TILFREDS UWE: - VI FORTJENTE AT GÅ VIDERE

28.09.2023 17:51

Cheftræneren var meget tilfreds med indsatsen og så gode takter i offensiven i aftenens pokalsejr

På et mål i anden halvleg af indskiftede Felix Beijmo sikrede AGF sig her til aften avancement i Pokalturneringen, hvor vi i fjerde runde skal møde Ishøj, der i øjeblikket indtager 8. pladsen i 3. division. Inden vi kommer så langt, så skal vi lige vende aftenen 1-0 sejr i Nykøbing. Og det var en tilfreds Uwe Rösler efter slutfløjtet.

- Vi spillede rigtig godt det meste af kampen, masser af boldbesiddelse, vi skabte chancer, vores spil flød på den sidste tredjedel. Ja, vi skulle have scoret flere mål, men hvis vi fastholder det her spil på den sidste tredjedel, så kommer målene. Vi skabte chancer, vi kørte dem trætte og vi vandt fortjent. Jeg er ikke bekymret over manglende mål, fordi vi vandt kampen. Det er pokalturneringen. Det gælder om at gå videre og det gør man ved at vinde kampen. 

Vores tyske cheftræner havde masser af ros til værterne fra Nykøbing FC - både for faciliteter og for præstationen på banen.

- Det var en god bane, et dejligt stadion. Vi spillede mod et hold, vi har respekt for. De er godt trænet og spiller disciplineret. Claus gør et godt stykke arbejde hernede. Vi spiller godt i første halvleg. Vi har styr på kampen. Vi blev farlige på den sidste tredjedel, men vi kunne ikke få bolden over stregen. Vi ramte overliggeren, vi ramte stolpen og målmanden havde et par gode redninger. Men vi fik arbejdet os til et overtag. Når det ene hold har bolden meget, så skal det andet hold løbe meget – det lykkedes vi godt med.

Avancement var det vigtigste mod en god modstander

Når et Superligahold møder et lavere rangerende hold, så begynder mange målhungrende fans givetvis at slikke sig om munden. Men kampbilledet gjorde, at det bestemt ikke er noget, Uwe Rösler kommer til at ligge søvnløs over.

- Det er ikke nemt at spille forbi et dybtliggende forsvar, men det lykkedes vi godt med. Det havde nok gjort kampen nemmere at få scoret dér, men vi gav dem ikke noget. Vi dominerede kampen og spillede meget på deres banehalvdel. Efter vi får målet er der ti minutter, jeg ikke er helt tilfreds med. Vi spillede for mange lange bolde, men der kan man også se, vi gerne ville have sejren og beskytte den.

Og som tidligere nævnt, så var dagens allervigtigste opgave for Uwe Röslers tropper at gå videre i pokalturneringen. 

- Du kan se, der har været flere Superligahold, som har været i problemer, er kommet i forlænget spilletid eller straffespark. Vi var meget komfortable i store dele af kampen og jeg er meget glad for, vi gik videre. Vi skabte chancer, vi havde gode afleveringer. Ja, vi skulle have scoret flere mål, men jeg er tilfreds med at vi skabte chancer og spillede højt på banen. Og det var ikke et dårligt hold vi mødte, de klarer sig godt i ligaen.

Som sagt venter 3. divisionsholdet fra Ishøj i næste runde, hvor vi igen skal en tur over Storebælt. Kampen spilles et sted mellem den 30. oktober og d. 2. november.