SENT POINT MED HJEM FRA RANDERS

Foto: Allan Høgholm — 24.09.2023 15:08

Søndagens lokalopgør blev en bøvlet affære, hvor vi kæmpede med offensiven. En sen udligning i kampen betød et point med hjem til Aarhus.

Søndag gjaldt det lokalopgøret i Randers, hvor vi kom med gode minder fra forårets to kampe, som begge gav en sejr. Og ligesom i foråret var udebaneafsnittet i dagens kamp både udvidet og udsolgt, så gutterne igen i dag fik en fremragende opbakning fra Aarhus.

AGF’erne på endetribunen kunne se AGF komme til den første chance i kampen, da Mikael Anderson trykkede af fra distancen efter syv minutter, men det ellers gode forsøg blev reddet.

Det var også Anderson var manden bag vores næste gode mulighed efter små 20 minutter, da han fik tilkæmpet os et frispark tæt på Randers-feltet efter en god aktion. Men vi fik ikke mål af den situation.

Kort efter var det Gift Links, som blev nedlagt og endnu en mulighed for på et frispark til os. Anderson forsøgte sig, men lige over mål.

I den anden ende stod Frederik Tingager og Co. stærkt. Og især Tingager stødte flere gange frem og var medvirkende til, at vi fik erobret bolden.

Men så lidt ud af det blå kom hjemmeholdet igennem og fik spillet sig fri til en chance til Stephen Odey som kunne bringe Randers FC foran uden chance for Jesper Hansen i vores mål. Ikke helt fortjent efter en ellers fin periode fra gæsternes side, hvor vi med lidt mere held og snilde kunne ha’ scoret.

Efter scoringen slog vi godt tilbage med gode lange perioder med bolden, men uden vi for alvor blev farlige og måtte derfor gå til pause bagud med en.

2. halveg
Skader og karantæner betød, at posen var blevet lidt rystet i dag og vi spillede blandt andet fra start med to angribere i skikkelse af Patrick Mortensen og Janni Serra i front.

Begge arbejdede utrætteligt i front, mens det i første halvleg havde knebet med de store chancer. Men vi skulle ikke langt ind i 2. halvleg før Serra kom til en mulighed med hovedet, men forbi mål.

Og i det hele taget startede vi anden omgang fint i jagten på mål. Masser af gå på mod og boldbesiddelse. Men vi havde svært ved at skabe de helt store chancer mod et godt kæmpende hjemmehold, som blev presset mere og mere tilbage, men stadig var farlige på omstillinger.

Som anden halvleg skred frem, fik vi lagt yderligt pres på hjemmeholdet og blandt andre kom indskiftede Peter Bjur og Tobias Bech til gode muligheder og skabte i det hele taget noget ravage omkring hjemmeholdets felt.

Men det var ikke rigtig vores dag i det offensive. Vi kæmpede og kæmpede, men formåede ikke at få bolden i mål, så vi kunne komme tilbage i kampen. Først til sidst fik vi gevinst ud af anstrengelserne, da Patrick Mortensen blev nedlagt i feltet og straffespark til os.

Det scorede kaptajnen på og har dermed scoret på 17 straffespark ud af 17 mulige i AGF-trøjen. En imponerende stime

Udligningen skabte fornyet energi og vi var tæt på at kunne score et mål mere. Blandt andre, da Tobias Bech skød et skarpt frispark og da Jacob Andersen kom igennem, men blev tacklet i skudøjeblikket.

Så det var tæt på et GF-mål mere, men det blev ved det ene og dermed er vi fortsat ubesejret på udebane i denne sæson.

Randers FC vs. AGF / 3F Superligaen runde 9 / Cepheus Park Randers / 24.9 2023
1-1 (1-0)
34’ 1-0: Stephen Odey
89' 1-1: Patrick Mortensen (str) 

Advarsler
RFC: Oliver Olsen, Wessel Dammers, Mads Engaard
AGF: Gift Links, Mats Knoester

AGF:
Jesper Hansen, Tobias Mølgaard, Frederik Tingager, Mats Knoester (67’ Tobias Bech), Gift Links (67’ Eric Kahl), Felix Beijmo (85’ Jacob Andersen), Magnus Knudsen, Frederik Brandhof (80’ Mathias Sauer), Mikael Anderson (67’ Peter Bjur), Janni Serra, Patrick Mortensen