PRO CAMP I EFTERÅRSFERIEN

20.09.2023 11:20

I efterårsferien kan unge fodboldspillere - årgang 2015 - komme på camp på Fredensvang.

Sommeren har så småt forladt september og snart venter efterårsferien. Er man en ung fodboldspiller årgang 2015 kan man nu bruge nogen dage i efterårsferien i uge 42 på at træne fodbold på AGF’s anlæg.

Her slår vi de første tre dage i uge 42 dørene op for AGF Pro Camp på Fredensvang. Det bliver nogen dage fyldt med masser af seriøs og god fodboldtræning i topprofessionelle rammer og gode fodboldminder.

Træningen på campen varetages af erfarne, passionerede og dygtige ungdomstrænere, der har fokus på den enkeltes udvikling.

AGF Pro Camp er et tilbud til motiverede drengespillere årgang 2015, der gerne vil udfordres på en spændende camp.

Der er tidligere blevet arrangeret camps for andre årgange og kun for piger, og denne camp fokuserer kun på U9 spillere fra årgang 2015.

Vi træner på AGF’s anlæg, Fredensvang og i løbet af de tre dage kan man som deltager også møde nogen af Superliga-spillerne fra AGF.

Prisen for AGF Pro Camp 2023 er 975 kr. Campen afvikles som nævnt på Fredensvang, Terp Skovvej 16 i Viby i Aarhus fra den 16. til og med den 18. oktober fra kl. 9 til 15. Vi sørger for det hele - inklusive frokost. Du skal blot medbringe fodboldtøj og støvler.

For deltagelse på campen, kan man kontakte René Klok på mail: [email protected]

Vi ses til AGF Pro Camp 2023.