NÆSTE POKALKAMP FASTLAGT

04.10.2023 02:35

Dato på plads for 4. runde i Oddset Pokalen, Vi giver billetten, hvis man missede 3. runde på grund af trafik-afspærring.

Efter vores sejr i 3. runde i Oddset Pokalen forleden i Nykøbing, kan vi se frem til en spændende næste runde af pokalturneringen. I 4. runde skal vi møde Ishøj IF, der til daglig spiller i 3. division. Og kamptidspunktet for 4. runde er nu kommet på plads.

Kampen spilles torsdag den 2. november kl. 18 på Ishøjs hjemmebane, Ishøj Stadion, Vejledalen 17 i den storkøbenhavnske forstad, hvor hjemmeholdet fortæller, at de indretter sig med mobiltribuner og forventer op mod 3.000 tilskuere.

Når vi kommer nærmere kampen, er vi naturligvis klar med billetinformation og yderligere oplysninger.

Strandede tilskuere inviteres til kamp
I forbindelse med den seneste pokalkamp i Nykøbing Falster kørte nogen fans desværre forgæves, da de blev fanget på Farøbroen som blev afspærret inden pokalkampen. Nogen nåede frem til kampens sidste kvarter - andre slet ikke.

Vi er i AGF naturligvis ikke herre over trafikken, men vi vil nu alligevel gerne give et lille ”plaster på såret” i form af billetten til 4. runde-kampen i Ishøj til de fans, der i sidste uge strandede på Farøbroen.

Så hvis man er en af dem, der blev fanget i trafikken og ikke nåede kampen i Nykøbing - og stadig har mod på en ny pokal-udekamp - så giver vi billetten til 4. runde kampen i Ishøj den 2. november.

Man skal blot sende en email til [email protected] med dokumentation for sin billet til kampen i Nykøbing i torsdags. Skriv Nykøbing i emnefeltet i emailen, så ser vi på det og kvitterer med en billet til kampen i Ishøj, når billetsalget starter.