NAVNENYT: FORMAND FYLDER 70 ÅR

Foto: Claus Frederiksen — 20.09.2023 04:55

Tillykke med fødselsdagen til bestyrelsesformand i AGF A/S, Lars Fournais, som i dag har rund fødselsdag.

Et stort tillykke med fødselsdagen til bestyrelsesformand for AGF A/S, Lars Fournais, som i dag fylder 70 år. Lars Fournais har været bestyrelsesformand for AGF A/S siden 2012 og før det medlem af bestyrelsen for AGF A/S siden 2008. Så i år runder han 15 års aktivt bestyrelsesarbejde i AGF A/S.

Han har været AGF’er hele sit liv. Ja, faktisk siden fødslen, hvor hans far sad til en kamp på Århus Idrætspark, da Lars Fournais kom til verden på Fødselsstiften i Aarhus i dag for 70 år siden. Siden tog hans far ham med til AGF's kampe som barn og kærligheden har hængt ved lige siden.

Lars Fournais har haft en lang karriere med en række chefposter på topniveau i dansk og internationalt erhvervsliv. Han har blandt andet været administrerende direktør i Nordisk Fjer, Trio Sport International og System B8 Møbler.

I 10 år havde han direktørstillinger i Grundfos og har senest været administrerende direktør i Saint-Gobain Distribution Denmark - selskabet bag Danmarks største vvs-grossist Brødrene Dahl og byggecenterkæden Optimera.

Han er fortsat aktiv i erhvervslivet som professionelt bestyrelsesmedlem, og udover formandsskabet i AGF A/S er han involveret i en række bestyrelser som medlem eller formand - i blandt andet WindowMaster International A/S, QLA Group A/S, Danske Invest, OK a.m.b.a. og i Aarhus Havn.

Lars Fournais er en meget aktiv bestyrelsesformand for AGF A/S og ses ofte på både Fredensvang og på Ceres Park til alle AGF’s kampe. Men der bliver også tid til hustruen Dorthe og børn og børnebørn fra hjemmet i Risskov. Og ikke mindst til passionen for fiskeri.

Stort tillykke med den runde dag til AGF’s bestyrelsesformand, Lars Fournais.

Læs et længere aktuelt interview med Lars Fournais i magasinet Vital.