MERE MORTENSEN

17.09.2023 15:35

Patrick Mortensen har forlænget sin aftale med AGF, så den nu løber frem til sommeren 2025.

Anfører og angriber Patrick Mortensen har forlænget sin aftale med AGF med et år, så den nu gælder frem til sommeren 2025. Det har vi netop fortalt på et udsolgt Ceres Park til stor begejstring for publikum.

Forlængelsen kommer i en sæsonstart, hvor Patrick Mortensen har været involveret i fem mål i de seneste fem kampe. Med fire mål og en assist har han lagt flere tal på sin flotte statistik i sin tid i AGF, hvor det er blevet til 160 kampe og 73 mål siden debuten den 8. februar 2019.

- Det er en fornøjelse, at vi har forlænget med Patrick. Også i denne sæson har han vist sin store værdi for holdet og han har i nu mere end fire år spillet en betydningsfuld rolle i AGF - både på og uden for banen. Han er stadig meget sulten og jagter hele tiden nye mål for klubben og sig selv. Og så er han en stærk eksponent for klubbens værdier.

- Han er professionel i alt, hvad han foretager sig, og forsøger hver dag at være den bedste udgave af sig selv. Han er på den måde med til at skabe den kultur, der skal gennemsyre vores hold, og han bliver også i de kommende sæsoner et vigtigt omdrejningspunkt for os, siger sportschef Stig Inge Bjørnebye om kontraktforlængelsen.

Patrick Mortensens nuværende aftale blev senest forlænget sidste sommer frem til sommeren 2024. Nu er der så lagt et år mere på og vores anfører glæder sig over, at han fortsat kan bære AGF-logoet på brystet i de kommende år.

- Jeg er glad for, at klubben viser mig den tillid, at forlænge vores samarbejde. Ingen er vist i tvivl om mine følelser for klubben og for tilhængerne, og ikke mindst for de mennesker, jeg arbejder med i dagligdagen. Jeg føler fortsat, at AGF er det rette sted for mig at udvikle mig og ser frem til at bidrage til holdet og klubbens fortsatte udvikling.

- Det har været en fed sidste sæson og jeg er meget inspireret af den måde, vi har flyttet os på. Uwe Rösler er en dygtig og spændende træner at arbejde med. Vi bliver presset til at arbejde med os selv og som hold, og det tiltaler mig helt vildt. Og jeg har stadig masser af motivation for at blive bedre og udvikle mig hver dag, og jeg er glad for, at det også i de næste par år bliver i AGF, siger Patrick Mortensen, som kl. 18 fører sit hold på banen til en kamp mod Brøndby IF.