MANGEÅRIG AGF-SPONSOR FORLÆNGER SAMARBEJDET

29.09.2023 08:12

OK er også med frem mod et nyt stadion

OK er en af de partnere, som har været med i AGF’s sponsorkreds i længst tid. Og det samarbejde kommer til at fortsætte nogen år endnu efter den kendte Aarhus-virksomhed netop har forlænget sin aftale med AGF frem til sommeren 2026.

Dermed fortsætter et samarbejde, der startede helt tilbage i 1980’erne og som altså nu også fortsætter frem mod et nyt fodboldstadion i Aarhus.

- Vi har bakket op om AGF, så længe vi kan huske, og det er et samarbejde, der betyder meget for os som virksomhed, for vores medarbejdere og for vores kunder i Østjylland.

- I OK har vi stort fokus på at støtte lokalsporten og bakke op om det frivillige foreningsliv, men vi har også en strategi om at støtte eliten - herunder AGF, som er et samlingspunkt for mange, og som skaber store fælles oplevelser, siger Michael Lamberth, der er CCO i OK

Både AGF og OK har udviklet sig meget siden samarbejdet tog sin begyndelse, hvor århusianske bilister for eksempel fik 25 øre i rabat på benzin fra OK for hvert mål, AGF scorede i hjemmebanekampe.

Dengang var OK en mindre aktør på brændstofmarkedet. I dag er OK Danmarks største tankstationskæde med mere end 670 tankstationer i hele landet.

Men OK er ikke længere ’bare’ tankstationer. OK er i dag et bredt funderet energiselskab, som investerer massivt i udrulning af private og offentlige ladeløsninger, og som er leverandør af grøn strøm og energi til mange danske hjem og virksomheder. OK er i dag et af landets største energiselskaber.  

- Vi er begge på vej et nyt sted hen. AGF har både økonomisk og sportsligt udviklet sig enormt og har desuden taget hul på en flot og ambitiøs strategi for bæredygtighed.

- I OK er vi i gang med en transformation af vores forretning, og vores mål er at blive det mest ansvarlige energiselskab i 2030, siger Michael Lamberth.

- Vi vil gøre det så let som overhovedet muligt for kunden at være grøn. Vi vil gøre grønne løsninger tilgængelige for alle. Til gavn for alle. På den måde er der kommet endnu en dimension i vores samarbejde med AGF, hvor vi kan inspirere hinanden på den grønne dagsorden og samtidig have glæde af det, som AGF kan tilbyde som superligaklub, uddyber Michael Lamberth.


- Vi glade og stolte over, at OK ønsker at fortsætte vores mangeårige samarbejde. De har været en del af AGF i en menneskealder og vi har udviklet os sammen og med hinanden. Vi sætter stor pris på opbakningen og ser frem til et fortsat godt samarbejde - nu tre år endnu frem mod vores nye hjemmebane, siger salgsdirektør i AGF, Rasmus Nørgaard Hansen. 

Om OK
OK a.m.b.a. er et dansk andelsselskab, ejet af ca. 11.600 kunder og forhandlere. OK har hovedkontor i Viby J og dækker hele Danmark med energiløsninger. OK-koncernen beskæftiger mere end 2.800 mennesker og tæller udover moderselskabet datterselskaber som Kamstrup, EnergiData og OK Energiteknik.

OK har leveret energi til danskerne i mere end 100 år, og har udviklet sig fra at være et klassisk benzin- og olieselskab til i dag at være et energiselskab, som er førende leverandør af varmepumper samt leverandør af strøm til boligen, ladestandere og app-løsninger, der gør bilister og boligejeres hverdag meget nemmere.

Se mere på ok.dk