MANGE BILLETTER UDE TIL NÆSTE HJEMMEKAMP

26.09.2023 07:36

Aarhus glæder sig til den 8. oktober. Stor interesse for slaget mellem landets to største byer.

Der venter Superliga-truppen to spændende udekampe inden næste hjemmekamp. Den første på torsdag i Pokalturneringen og derefter i Viborg. Men der er allerede nu stor interesse for at være med til næste hjemmekamp, der spilles den 8. oktober.

Og det er da også en af de større kampe i efterårskalenderen, som venter os. For søndag den 8. oktober gælder det slaget mellem landets to største byer. Aarhus mod København. AGF mod FC København. Det man nogen steder også kalder en ny-klassiker.

Uanset hvad man kalder det, er det altid en stor kamp, når AGF og FC København tørner sammen. Om det så er i Parken, hvor vi senest mødtes i et rabalder af en fodboldkamp med syv mål foran 32.000 tilskuere i København. Eller det seneste møde i Aarhus foran et udsolgt Ceres Park i foråret slutspil.

Og måske næste kamp i Kongelunden også bliver udsolgt. I hvert fald er der allerede nu her små 14 dage før kampen over 10.000 billetter ude til kampen. Og det er ikke så tit, at der i så god tid før en kamp, er så mange billetter ude.

- Interessen er stor for at være med til den næste hjemmekamp. Og siden billetsalget åbnet har den været støt stigende. Det er vi naturligvis meget glade for, og hvis interessen fortsætter i samme tempo, kan det være, at vi kan se frem til endnu en udsolgt kamp i Ceres Park efter seneste hjemmekamp også var udsolgt, fortæller marketingdirektør i AGF, Asger Munkholm med henvisning til sidste weekends hjemmekamp mod Brøndby IF, som blev overværet af et udsolgt Ceres Park.

Nu kommer endnu et hold fra hovedstaden forbi og vi ser frem til endnu en massiv opbakning til gutterne i kampen mellem landets to største byer.

Brug linket herunder for at sikre dig din billet.