INDEN POKALKAMP: - VI SKAL VÆRE SKARPE

26.09.2023 15:27

Nykøbing FC venter i Oddset Pokalen torsdag aften

Torsdag aften skal vi på langfart, når Nykøbing FC venter i 3. runde af Oddset Pokalen. Det er vores første pokalkamp i denne sæson og på Fredensvang ser man meget frem til at tage hul på pokalturneringen.

- Vi glæder os til det. Det bliver en spændende kamp for os mod en ny modstander, vi ikke har mødt før. Og det skal vi være klar på. Og vi må på ingen måde undervurdere Nykøbing FC selv om de spiller et par rækker under Superligaen.

- De har haft nogen gode år i 1. division og har i de senere år slået to andre Superliga-klubber ud af pokalen. Så vi skal sørge for, at de ikke rammer dagen og samtidig være skarpe i vores indstilling og plan for kampen. For vi vil rigtig gerne langt i pokalen og det arbejde starter med en god indsats torsdag aften, siger Mikael Anderson inden kampen, der altså spilles på torsdag - den 28. september kl. 19 på Lollands Park i Nykøbing Falster.

Billetsalget foregår hos Nykøbing FC og kan tilgås her. Man kan også købe billetter i døren, hvis man tager med for at støtte gutterne i pokalen.