AGF KVINDEFODBOLD: VI VINDER IKKE KAMPE, HVIS IKKE VI SCORER MÅL

03.09.2023 13:00

Katrine Svane om lørdagens nederlag til Brøndby IF.

Desværre blev det ikke til point, da vi lørdag mødte Brøndby IF til et opgør i Ceres Park i sæsonens første hjemmekamp. Det var en tung kamp, som hverken spillere, trænere eller de mange fans havde håbet på. For anfører Katrine Svane var det tydeligt, at holdet ikke ramte et niveau, de kunne være bekendt.

-Jeg tænker, at der er noget skuffelse, der sidder i os fra sidste kamp, selvom vi gør det bedre, end vi gjorde mod Kolding. Det hænder til at virke ideforladt, når vi er på bolden, og vi genbruger de samme løsninger, selvom de mislykkes. Jeg synes ikke, at vi rammer et niveau, vi kan være helt bekendt, sagde Svane kort efter kampen.

-Jeg tager det første mål på min kappe, for den skal jeg tage. Det andet mål bliver noget rod, men jeg synes stadig ikke, at vi bliver farlige nok. Vi har ikke én afslutning på mål inden for rammen, og vi har heller ikke ét hjørnespark. Brøndby kommer til at se rigtig gode ud, og de får lov til at få store chancer.

For Svane er det vigtigste nu at kigge frem mod næste kamp mod FC Nordsjælland på Vejlby Stadion, hvor det offensive spil vil være i fokus den kommende uge.

-Vi vinder ikke kampe, hvis ikke vi scorer mål. Det er godt, at vi inkasserer ikke flere mål i anden halvleg, og den defensive dedikation skal vi tage med videre. Men offensivt bliver vi nødt til at bygge på og finde løsninger. Jeg prøver at kommunikere og hjælpe så godt, jeg kan. Vi mangler nok at blive bedre til at kommunikere op igennem kæderne, og det skal vi arbejde med for at lykkes helt i vores pres.

Støtten til kampen var større end nogensinde, så vær med til at løfte os mod FC Nordsjælland lørdag d. 9. september kl. 13 på Vejlby Stadion.