AGF KVINDEFODBOLD: POKALKAMP MOD AAB I VENTE

03.10.2023 07:02

Onsdag gælder det 3. runde i Gjensidige Kvindepokalen, hvor AaB venter.

Der venter AGF's kvinder endnu en tætpakket uge med både pokalkamp og ligakamp søndag, hvor vi i begge opgør møder nordjyderne fra AaB Women. 

Onsdag aften gælder det en tur til Aalborg, hvor værterne fra AaB tager imod os på AaB's anlæg ved kl. 19:00 med fri entré til kampen.

Sidst, vi spillede på kunstgræsbanen på Hornevej, var i sidste sæsons pokalturnering, hvor vi gik kunne gå videre fra anden runde efter en solid 2-0 sejr i det tidlige efterår. 

Vores seneste møder har fundet sted i forårets kvalifikationsspil, hvor vi vandt 3-2 på Vejlby Stadion og måtte nøjes med en deler på Aalborg Portland Park i sæsonens sidste kamp. En kamp, som var afgørende for, at AaB blev det hold, der sammen med os rykkede tilbage i Kvindeligaen til den nuværende sæson. 

Seneste pokalkamp var en spændende affære, hvor alt blev afgjort i en straffesparkskonkurrence, så vi håber, at mange har lyst til at tage turen nordpå og støtte os videre i pokalturneringen. Kampstart er 19:00, og hjemmeholdet giver gratis entré.