AGF KVINDEFODBOLD: DET BETYDER MEGET FOR HOLDET OG FOR SELVTILLIDEN

17.09.2023 09:20

Lørdag bød på en vigtig sejr i Thisted, hvor vi vandt 1-0 på et tidligt mål af Sarah Dyrehauge. Efter en svær start på Gjensidige Kvindeliga kom første sejr endelig i land og tiltrængte tre point blev føjet til tabellen.

-Det var virkelig, virkelig vigtigt med tre point. Man kan sige, at disse kampe nærmest er seks-points kampe, så det betyder meget for os.

-Det var en hård kamp, hvor vi bølger frem og tilbage. Det kunne have endt begge veje, så vi skal være taknemmelige for, at det bliver os, der får sejren. Gade har nogle fantastiske redninger, så igen holder hun kassen ren, og vi får de tre point. Det er dejligt, lyder det fra Sarah Dyrehauge, der fik bolden i mål efter kun to minutters spilletid.

- Det betyder meget for holdet og selvtilliden, at vi både vinder i pokalen og får første sejr i ligaen. Det betyder, at vi godt kan være med, og det betyder meget.

Nu venter der en landsholdspause, hvor der så først er kampe på programmet igen om to uger.

-Selvfølgelig ville det være fedt at bygge videre på en sejrsstime, men jeg tror også, at det er fint at få en fri-weekend og blive helt klar igen. Om det er et ubelejligt tidspunkt er, hvad man gør det til.