YOUNG GUNS: DOBBELT OP PÅ SEJR HOS PIGERNE

09.10.2023 10:06

Weekenden bød to sejre hos både U19 og U16 Piger, mens U19 Drenge fik udlignet i sidste minut og hentede et enkelt point mod Brøndby. Læs videre og få det fulde overblik over de seneste kampe for AGF Talent.

Det blev til en dobbeltsejr på pigesiden af AGF Talent. hvor både U19- og U16-holdet tog sejre over Team OdenseQ hjemme i Aarhus.

For U19-holdet blev det til en 5-0 sejr med scoringer fra Elvira Bull Nejmann, Milla Højløkke Ahrenholt, Mathilde Bach Frandsen, Clara Littrup Jensen og Emilia Erna Kristjansdottir.

Næste opgave er Fortuna Hjørring, der venter efter landsholdspausen. AGF U19-pigerne ligger på andenpladsen i tabellen med Hjørring lige i hælene. De to hold tørner sammen på Hjørrings græs d. 22. oktober.

Det er kun enkelte detaljer der ændrer sig, når blikket falder på U16-pigerne. De tog en 2-0 sejr hjemme over Team OdenseQ og kan se frem til et opgør i Hjørring d. 22. oktober mod et hold, de ligger ved siden af i tabellen. Weekendens mål blev sat ind af Asta Sørensen og Thea Foss i 2. halvleg.

Ubesejrede på hjemmebane

For AGF U19-drengene blev det til et enkelt point efter 2-2 i de 90 minutter og så efterfølgende straffesparkskonkurrence på Fredensvang mod Brøndby i lørdags. Dermed er U19-holdet stadig ubesejret på hjemmebane i denne sæson og indtager 2. pladsen i ligaen, der toppes af FC Midtjylland, som har spillet to kampe mere end AGF. Noah Strandby Oliver og Martin Mai stod for de aarhusianske mål. I straffesparkskonkurrencen var marginalerne på Brøndbys side, så de tog fra Aarhus med to point i baggagen efter den uafgjorte kamp.
Næste opgave for U19-drengene er udebanekampen mod OB d. 21. oktober. Odenseanerne indtager fjerdepladsen i U19-ligaen.

U17-drengene har senest været i kamp d. 30. september i København, hvor holdet tog en 3-0 sejr med hjem over Storebælt. Frederik Munk, Malthe Friis-Christensen og August Krogh Sørensen stod for målene - de første to blev sat ind allerede inden for de første otte minutter.
U17-holdet ligger på en sjetteplads i ligaen og er kommet godt tilbage efter en sæsonstart, der bød på tre nederlag i træk. Siden da har de taget tre stik hjem, der luner i ethvert Aarhus-hjerte med sejre over Randers, AaB og altså senest FC København.
Næste opgave er OB, der venter i Odense d. 21. oktober.

For AGF U15 er næste kamp allerede d. 17. oktober mod Brøndby hjemme på Fredensvang.