VÆRD AT VIDE INDEN SØNDAGENS KAMP

06.04.2024 14:45

Bliv klædt godt på til søndagens store fodboldfest i Ceres Park.

Nedtællingen er i gang til søndagens store fodbolddag i Ceres Park, hvor vi møder FC Midtjylland kl. 18

Allerede kl. 15 åbner vi AL Bank Fanzonen og AGF Fanshoppen, så kom tidligt i Kongelunden og nyd samværet og fællesskabet inden kampen.

AL Bank Fanzonen byder på alskens aktiviteter for store og små, og der er mulighed for at få både vådt og tørt inden kampen. 

Tjek også de gode kamptilbud ud i AGF Fanshoppen, der åbner kl. 15. 

Find billetter her >>>

Vi forventer et stort ryk ind i i det gode vejr, så med udsigten til mange mennesker i skoven, anbefaler vi, at man kommer i god tid.

DMI har varslet en flot fodboldag med sol og temperaturer omkring de 15 grader. 

Efter AL Bank Fanzonen har åbnet kl. 15, åbner portene til Ceres Park 16.45. Ca. 17.10 kommer vores målmænd på banen for at varme op og ca. 17.20 kan man så for første gang hilse på resten af spillerne, når de løber på banen til opvarmning. 

Kort inden kampen synger vi Malaga sammen og så er der ellers kampstart kl. 18. 

Transport og vejret 
Det er som altid en god ide, orientere sig i trafikken inden turen går til Kongelunden og eventuelt tage bussen eller spadsere til kamp i det gode forårsvejr. 

Bemærk at der til søndagens kamp IKKE er parkering på Jysk Væddeløbsbanen. 

Der er indsat ekstra busser fra Midttrafik. 

Man kan her se information om parkering og transportmulighederne.

Har man sin billet på sin telefon, så sørg, at den er klar og der er skruet helt op for lyset på telefonen, når man går ind.

Og apropos telefon, så husk at få hentet den nye AGF-app som tusindvis af andre har gjort. Her kan du i AGF Play blandt andet se kampoptakter og interviews om dagens kamp. Se mere om AGF Play her 

Husk, at vi synger Malaga sammen inden kampstart og her vil vi som altid gerne se jeres halstørklæder i luften, så vi kan sætte den gode stemning i gang inden kampen. Mangler man et halstørklæde, så kig ind i fanshoppen, der åbner kl. 15. 

Vi glæder os til at se mange glade AGF'ere til fodboldfest i Kongelunden. Kom gerne i god tid.

Rigtig god kamp og på gensyn til en ny stor fælles fodboldoplevelse i skoven.