VÆRD AT VIDE INDEN LOKALOPGØR

30.10.2023 10:52

Bliv klædt godt på til mandagens fodboldfest i Ceres Park.

Nedtællingen er i gang til dagens lokalopgør, hvor vi i aften møder Randers FC kl. 19 i Ceres Park. 

Allerede kl. 16.30 åbner vi AL Bank Fanzonen, så kom tidligt i Kongelunden og nyd samværet og fællesskabet inden kampen.

Find billetter her >>>

Som altid anbefaler vi at man kommer i god tid, når vi mødes mange i Kongelunden. AL Bank Fanzonen byder som sædvanligt på gode rammer til hygge og samvær inden kampen. Og ikke mindst muligheden for at få aftensmaden på plads inden kampstart kl. 19.

Efter AL Bank Fanzonen har åbnet kl. 16.30, åbner portene til Ceres Park i dag kl. 17.30 Ca. 18.10 kommer vores målmænd på banen for at varme op og ca. 18.20 kan man så for første gang hilse på resten af spillerne, når de løber på banen til opvarmning.

Transport og vejret
Det er som altid en god ide, orientere sig i trafikken inden turen går til Kongelunden og eventuelt tage bussen eller spadsere til kamp.

Bemærk vores parkeringstilbud i samarbejde med vores gode naboer fra Jydsk Væddeløbsbane.

Man kan her se information om parkering og transportmulighederne.

Det ser ud til, at vi kan forvente tørvejr til kampen og to-cifret temperaturer ved kampstart. Se vejrudsigten hos DMI her.

Har man sin billet på sin telefon, så sørg, at den er klar og der er skruet helt op for lyset på telefonen, når man går ind.

Husk, at vi synger Malaga sammen inden kampstart og her vil vi som altid gerne se jeres halstørklæder i luften, så vi kan sætte den gode stemning i gang inden kampen. Mangler man et halstørklæde, så kig ind i fanshoppen, der åbner kl. 13.

Rigtig god kamp og på gensyn til lokalogør i skoven i aften.