TAG MED PÅ UDEBANE HJEMME I AARHUS

24.10.2023 12:52

I næste uge får vi mulighed for at prøve at være udehold - hjemme i Aarhus. For når vi den 2. november skal spille 4. runde i Oddset Pokalen bliver det som udehold på Ceres Park.

Det skyldes, at vores kommende modstandere fra Ishøj IF flytter kampen fra deres bane til Ceres Park, da den ikke har kunnet afvikles på Ishøj Stadion.

Derfor afvikles kampen i stedet for på Ceres Park. Men da det jo er Ishøj IF, som er hjemmehold i kampprogrammet, får vi formelt udebane på hjemmebane - ligesom da vi i 3. runde i 2022 mødte Vatanspor på Ceres Park.

Men på lægterne kommer vi forhåbentlig til at mærke, at vi er hjemmehold. Billetsalget til kampen er nu startet. Den spilles torsdag den 2.11 kl. 18.

I forbindelse med flytningen til Ceres Park er det AGF som varetager billetsalget, som man finder her >>>

Prisen er 80 kr. for voksen og 40 kr. for børn op til og med 14 år.

Da AGF formelt altså er udehold, har vores sæsonkortholdere ikke adgang til kampen som ved en 3F Superliga-kamp. Men alle sæsonkortholdere og abonnenter i AGF kan få adgang til kampen med en rabat, så prisen for sæsonkortholdere og abonnenter er 60 kr. Man skal blot være logget ind i billetsystemet for at få adgang til rabatten.

Bemærk, at der til kampen kun bliver åbnet på Ceres Tribunen. Ishøj IF's tilhængere skal være på C9/C10, mens der bliver AGF stemningsafsnit på C1/C2.

Vi glæder os til en spændende pokalaften i Aarhus, hvor vi den 2. november kl 18 altså er på udebane hjemme i Oddset Pokalen.

Benyt linket herunder for billetter. Og husk også lokalopgøret få dage inden, når vi den 30.10 møder Randers FC – også i Ceres Park. Billetter til den kamp findes også via nedenstående link.