STUDIERNES TRIBUNEFEST VENDER TILBAGE

17.10.2023 11:09

Aarhus er en studieby. For fjerde år i træk fejrer vi byens studerende, når der den 30. oktober er lokalopgør i Ceres Park.

Når vi mandag den 30. oktober møder Randers FC i et lokalopgør på Ceres Park bliver det på et bagtæppe af en stor fest for byens studerende, når vi - i samarbejde med Ceres og Studenterhus Aarhus - inviterer til Studiernes Tribunefest 2023.

Det er fjerde gang, AGF og Ceres samler byens studerende til fodbold og fællesskab, og det er efterhånden en tradition på byens mange uddannelsessteder, hvor de studerende benytter lejligheden til at knytte nye bånd - til hinanden, til byen og til AGF.

I år finder festen sted i et pre-match område ved siden af AL Bank Fanzonen kun for studerende, hvor vi har dækket op til fest med DJ, beerpong, bordfodbold, kolde fadøl og sodavand, madboder og masser af fodboldstemning.

Og til at sparke festen i gang har vi allieret os med den lokale rapper Sjuusk, som er et nyt navn på den danske rapscene. Tjek hende ud her >>>

Ceres giver en gratis øl til de første 500 studerende i pre-match området. Derudover er baren åben. Pre-match festen fortsætter indtil 30 min. før kampstart, hvor fodboldfesten fortsætter på et reserveret område på Super1Rent tribunen.

Festen og pre-match området åbner kl. 16.30 mandag den 30. oktober. Kl. 17.30 går Sjuusk på scenen og så er der kampstart kl. 19.

Studiernes Tribunefest er gratis for alle studerende fra Aarhus. Man skal kunne fremvise billet og gyldigt studiekort for at deltage. Er man studerende i Aarhus og endnu ikke blevet inviteret med til Studiernes Tribunefest, så spørg på dit studie, hvordan du kommer med eller tjek Studenterhus Aarhus ud på Facebook.

Mangler du nogen at tage af sted med til festen, kan man tage til kampen med KulturKammerater, som er et tilbud fra Studenterhus Aarhus til dem, der gerne vil møde nye mennesker at dele den fede fodboldoplevelse med. Se mere hos Studenterhus Aarhus her >>>

Vi glæder os til at tage mod byens studerende til Studiernes Tribunefest til lokalopgøret mod Randers FC næste mandag den 30. oktober.