POKALKAMP SPILLES I AARHUS: VI MØDER ISHØJ IF PÅ CERES PARK

13.10.2023 16:00

Pokalfodbold i Aarhus den 2. november.

Når vi den 2. november skal spille 4. runde i Oddset Pokalen bliver det som udehold på hjemmebanen. For efter god dialog med vores kommende modstandere fra Ishøj IF, er det nu blevet aftalt, at kampen flyttes til Aarhus og til Ceres Park. 

Kampflytningen skyldes, at Ishøj IF ikke råder over et stadion, hvor man kan afvikle kampen bedst muligt i forhold til adgangsforhold, tilskuere, sikkerhed og tv-transmission. Derfor afvikles kampen i stedet for på Ceres Park.

Her får vi i AGF så udebane på hjemmebane - ligesom da vi i 3. runde i sidste sæson mødte Vatanspor på Ceres Park, hvor vi var udehold. 

Kampen spilles torsdag den 2.11 kl. 18.

I forbindelse med flytningen til Ceres Park varetager AGF nu billetsalget til kampen.

Billetsalget er åbnet. Prisen er 80 kr. for voksen og 40 kr. for børn op til og med 14 år.

Da AGF formelt er udehold, har vores sæsonkortholdere ikke adgang til kampen som til en 3F Superliga-kamp. Men alle sæsonkortholdere og abonnenter i AGF kan få adgang til kampen med en rabat, så prisen for sæsonkortholdere og abonnenter er 60 kr. Man skal blot være logget ind i billetsystemet for at få adgang til rabatten.

Til kampen åbnes kun Ceres Tribunen. Ishøj IF's tilhængere skal være på C9/C10, mens der bliver AGF stemningsafsnit på C1/C2.

Har man allerede købt billet til kampen hos Ishøj IF - som har haft et billetsalg åbnet i et par uger - får man den automatisk refunderet i starten af næste uge. Billetter købt via Ishøj IF gælder ikke til adgang på Ceres Park.

Vi glæder os til en spændende pokalaften i Aarhus, hvor vi den 2. november kl 18 altså er på udebane hjemme i Oddset Pokalen.