NEDTÆLLING TIL LOKALOPGØR

23.10.2023 10:10

Billetsalget er i fuld gang til lokalopgøret mod Randers FC den 30. oktober.

Der venter en spændende kamp i 3F Superligaen, når vi søndag har været på langfart til Lyngby. For i runden efter er det tid til lokalopgør på Ceres Park, når Randers FC kommer til Aarhus og Kongelunden mandag den 30. oktober kl. 19.

Det er denne sæsons anden udgave af lokalopgøret efter vi i september spillede 1-1 i Randers. Den 30. oktober jagter vi en sejr i Aarhus foran et talstærkt hjemmepublikum, der dog skal et par år tilbage for at finde seneste sejr i Aarhus over Randers FC på Ceres Park, hvor vi har spillet uafgjort i de seneste par kampe.

Til gengæld har vi så vundet i Randers, hvilket betyder, at vi går ind til kampen den 30.10 ubesejret i de seneste fem lokalopgør. Foran et talstærkt hjemmepublikum skal vi jagte en ny sejr næste mandag.

Find billet her.

Sidste lokalopgør i vante omgivelser
Husk i øvrigt, at det er den næstsidste kamp på Ceres Park inden vores hjemmebane forandres og arbejdet med det nye stadion starter på Hørkram Tribunen efter nytår.

Efter lokalopgøret er der kun en kamp tilbage i vores vante omgivelser, når vi den 12. november tager imod Viborg FF.

Men næste mandag gælder det altså lokalopgøret mod Randers FC. Vi åbner AL Bank Fanzonen kl. 16.30. Portene til Ceres Park 17.30 og så er der kampstart kl. 19. Brug linket herunder for billet.