YOUNG GUNS: MÅLRIGT I HJØRRING

23.10.2023 07:54

Overblikket over weekenden i AGF Talent, hvor pigerne fra AGF Kvindefodbold scorede masser af mål i Hjørring, mens det ikke blev til sejre for drengene på Fyn.

Weekenden er overstået og det betyder, vi har friske resultater fra de kampe, som talentholdene i AGF har spillet i weekenden.

Vi begynder i Hjørring, hvor AGF U19 Piger tog en flot 5-2 sejr med hjem. De første fem mål i kampen stod der AGF på inden Fortuna Hjørring fik reduceret i de sidste minutter. Med sejren bliver AGF U19-pigerne på andenpladsen i rækken - to point efter førerholdet i øjeblikket, HB Køge, der dog har spillet én kamp mere end AGF.

De fem mål i Hjørring blev sat ind af Mie Lerche og Silke Lynge Larsen, der hver lavede to mål, og Elvira Bull Nejmann, der også kom på tavlen.

Næste opgave for U19 Piger er ude mod FC Nordsjælland d. 29. oktober klokken 13 på Right to Dream Park

Der var endnu et AGF-hold på banen i Hjørring i weekenden, hvor U16 Pigerne kæmpede sig flot tilbage og spillede 4-4 mod Fortuna Hjørring. Med to hurtige mål og fire i alt i første halvleg var det ellers hjemmeholdet, der kom bedst fra start, men tre mål i anden halvleg sikrede AGF’erne det ene point.

I den efterfølgende straffesparkskonkurrence, som der spilles i ungdomsrækkerne ved uafgjort, trak Fortuna Hjørring det længste strå og tog det ekstra point med fra kampen.

På drengesiden var det en weekend i Ådalen i Odense, der bød på to uafgjorte kampe og et nederlag. Lørdag var der fuldt kampprogram for vores Young Guns hold, hvor U15 drenge spillede 2-2 mod OB og måtte se hjemmeholdet løbe med det ekstra point efter
straffesparkskonkurrencen.

U17-drengene måtte tage hjem til Aarhus med et 0-6 resultat fra deres kamp mod OB. Næste opgave for U17 Drenge er hjemme på Fredensvang, hvor Brøndby kommer på besøg – det gør de d. 31. oktober klokken 14.

U19 Drenge var også i Odense lørdag, hvor de spillede 0-0 og fik et enkelt point inden OB snuppede kampens ekstrapoint efter straffesparkskonkurrence.

U19-drengene ligger efter kampen på fjerdepladsen i rækken og holder sig godt til i den pæne ende af tabellen. Deres næste kamp er d. 4. november i Haderslev, hvor Sønderjyske venter.

Næste hjemmekamp på Fredensvang d. 10. november klokken 17.30, hvor AC Horsens er gæster.