LYSERØD LØRDAG: BYD PÅ KAMPTRØJER

09.10.2023 07:03

Nu kan man støtte Kræftens Bekæmpelse og arbejdet med brystkræft efter AGF Kvindefodbold i går holdte Lyserød Lørdag på en søndag.

I weekenden var der Lyserød Lørdag over hele landet. Her gik frivillige kræfter, foreninger og erhvervslivet sammen og støttede op om Kræftens Bekæmpelse og brystkræftsagen ved forskellige aktiviteter, motionstilbud, særlige lyserøde priser, tilbud og meget mere.

I AGF holdet vi også Lyserød Lørdag, men vi gjorde det søndag, hvor AGF Kvindefodbold spillede hjemme. Her havde Kvindefodbolds hovedpartnere - Arbejdernes Landsbank, Lars Larsen Group, Salling Group, Egekilde og Bravida - stillet deres navn til rådighed for den gode dag i et særligt lyserødt tryk på spillertrøjen, da vi vandt 2-0 over AaB

Efter kampen er trøjerne nu på auktion til fordel for brystkræft-sagen og Lyserød Lørdag. Auktionen findes på AGF Kvindefodbolds Facebook-side.

Så støt den gode sag og få samtidig et særligt AGF-minde i form af de flotte trøjer. Auktionen kører frem til kl. 12 på torsdag.

Se mere om Lyserød Lørdag hos Kræftens Bekæmpelse her >>>