18.10.2023 12:17

Bailey Peacock-Farrell og Mikael Anderson var i EM aktion i den forgangne uge. Vi samler op på AGF'erne, som har været ude i national tjeneste.

Tirsdag aften blev de sidste kampe spillet i den aktuelle landsholdstermin.

Fire spillere fra Superliga-truppen og flere unge AGF’ere var udtaget til landshold i den forgangne tid og er nu returneret til Fredensvang.

Mikael Anderson var i kamp for Island fredag, da de mødte Luxembourg i EM-kvalifikationen og spillede 1-1. Her kom Anderson ind med fem minutter igen.

Mandag gik det bedre for Anderson og hans Island, da holdet vandt 4-0 over Lichtenstein, hvor det blev til det meste af anden halvleg for Mikael Anderson, der altså kan vende tilbage til Aarhus med en national sejr i bagagen.

I aftes var Bailey Peacock-Farrell tilbage i målet for Nordirland efter han lørdag sad over mod San Marino i Danmarks EM-pulje. Men mod Slovenien var Bailey tilbage i målet i en hjemmekamp for sit land, som dog måtte gå af banen på Windsor Park med et 1-0 nederlag efter Nordirland fik en mand vist ud i anden halvleg.

Julius Beck har haft en strålende landsholdspause, hvor han i to kampe var anfører for det danske U19 landshold, som vandt 3-1 over Schweiz i lørdags og tirsdag spillede 2-2 mod Australien i Marbella i Spanien.

Det er også blevet til spilletid for Mikkel Kristensen, Lukas Falk, Rasmus Düring, Frej Andersen og Sølvi Stefansson som har været med U18 og U17 landshold i den seneste uges tid.

På pige U17 landsholdet var der tre AGF’er i truppen, da Danmark torsdag mødte Ungarn og vandt 3-1. Silke Lynge startede inde i kampen.