GODT VEJR PÅ VEJ: MANGE BILLETTER UDE TIL STORKAMP

06.10.2023 09:49

Vi bliver mange i Ceres Park på søndag, hvor der er udsigter til sol og tørvejr. Bliver det den fjerde udsolgte kamp mellem Aarhus og København i træk?

Det har været en våd uge i Aarhus, men nu kommer tørvejret, spår de i DMI. Og søndag bliver der sol. Udsigterne til en vejrmæssig fin fodboldsøndag i Kongelunden er begyndt at ses i billetsalget til søndagens kamp mellem landets to største byer.

Der har hele ugen været stigende interesse for at være med til den store kamp mellem AGF og FC København, men nu begynder billetsalget at tage fart i takt med, at vejrudsigterne bliver bedre og bedre,

Således kan vi fredag melde om tæt på udsolgt på øvre Ceres Tribune og Stemnings-afsnittet tager også godt fat. Der er stadig billetter til Familieafsnittet på Bravida Tribunen, men her forventer vi udsolgt inden kampstart. Udebaneafsnittet har også været udsolgt i en uges tid.

Så planlægger man tur til Kongelunden søndag, hvor DMI altså spår om tørt efterårsvejr og ovenikøbet måske med lidt sol, er det altså med, at få billetten i hus mens tid er.

Vi åbner AL Bank Fanzonen kl. 16, hvor vi varmer op til kampen. Portene til Ceres Park åbner kl. 18 og så er der ellers kampstart kl. 20.

De sidste tre kampe mellem Aarhus og København har i øvrigt været udsolgt - både i Ceres Park og i Parken. Og i alt har mere end 120.000 fans set de seneste fem kampe mellem AGF og FC København - om det så har været i Aarhus eller i København.

Får vi udsolgt på søndag for fjerde gang i træk, kan vi altså ligge næsten 20.000 til det tal.

Find billetter via linket herunder.