FUTURE CUP: NEDERLAG I BRØNDBY

Dagens Future Cup kamp i Brøndby endte 3-0 til værterne.

Oven på en sejr i Lyngby søndag var der i dag Future Cup kamp - også på Sjælland, da Brøndby IF tog i mod os i den turnering, der har afløst Reserveligaen.

AGF’s trup bestod af en god blanding af young guns og spillere fra Superligaen, mens værterne stillede med et mere erfarent hold.

Vores startopstilling var: Jonathan Hutters, Jacob Andersen, Luka Callø, Mikkel K. Kristensen, Frederik Brandhof, Gift Links, Zack Duncan, Julius Bech, Peter Bjur, Mathias Sauer og Janni Serra.

Det blev en fin første halvleg, hvor begge hold skiftes til at presse hinandens mål og hvor vi blandt andre kom til chancer til Mathias Sauer og Janni Serra, Også Brøndby havde muligheder - blandt andet på stolpen. Men frem mod pausen kom der ingen mål.

Det gjorde der så i anden halvleg – desværre for os til værterne, som udnyttede en stigende dominans i kampen til at score tre mål i anden halvleg, hvor vi ikke kom på tavlen, så kampen endte 3-0 til Brøndby IF.