EFTERÅRSFEST MED AGF KVINDEFODBOLD

15.10.2023 15:47

Alle børn inviteres til gratis efterårsfest, hvor vi på lørdag besøger Tivoli Friheden inden AGF’s kvinder spiller i Ceres Park.

Sæt kryds i kalenderen på lørdag, hvor vi er klar med et rigtig godt tilbud i efterårsferien til hele familien. For på lørdag den 21. oktober inviterer AGF Kvindefodbold i Tivoli Friheden, hvor vi varmer op til kamp på Ceres Park med sjov underholdning med Ramasjang Mysteriet.

I anledning af efterårsferien giver en kampbillet også adgang til et særligt område i Tivoli Friheden med efterårsunderholdning. Og bagefter går vi sammen mod Ceres Park til kampen, som står mod topholdet Kolding IF.

Vi sørger for lidt slik til gåturen og bagefter for et Happy Meal fra McDonalds, når der uddeles gavekort til McDonalds til alle børn.

Programmet starter kl. 12.45, hvor vi ankommer til Tivoli Friheden.

Bemærk at vi går ind ad en særskilt AGF-indgang fra bagsiden ved Havreballe Skovvej. Fra kl. 13 til 14.35 er der så underholdning ved sceneområdet i Friheden, hvorefter vi sammen med Aros går mod kampen, der starter kl. 16.

Efter kampen kan man så møde alle vores spillere til autografskrivning og selfies, hvis man har lyst.

Alt det - inklusiv adgang til kampen - er helt gratis for børn og koster kun 50 kr. for voksne. Man henter billetterne her >>>

Dagen præsenteres i samarbejde med kampsponsor Arbejdernes Landsbank og Tivoli Friheden.

Vi glæder os til at se mange efterårsbørn til hygge i Friheden og fodbold på Ceres Park bagefter.

Bemærk, at der ikke adgang til resten af parken i Tivoli Friheden.

Hent billetter her >>>