AGF KVINDEFODBOLD: VIDERE TIL KVARTFINALEN

05.10.2023 15:30

Med en 1-0 sejr mod AaB er vi videre til kvartfinalen i Gjensidige Kvindepokalen.

På et blæsende og regnfyldt AaB-anlæg spillede vi i aftes ugens første opgør mod nordjyderne fra AaB Women. Og sikke en start det blev, da Mathilde Rasmussen headede bolden i mål mod sin tidligere klub efter kun fem minutter. Det lunede med en tidlig føring, der skulle vise sig at holde hele kampen igennem. For i målet havde vi en skarp Marie Gade, der tog alt, hun kom i nærheden af og fik tilføjet et clean-sheet til samlingen. Gade kunne med resten af holdet glæde sig over en vigtig sejr, der betyder, at vi er videre til kvartfinalen i dette års pokalturnering. 

Men for AGF's kvinder er blikket allerede vendt mod søndagens kamp, hvor vi tager imod samme modstander på Vejlby Stadion. Opgøret mod AaB spilles d. 8 oktober kl. 15 i sjette runde af kvindeligaen. Det bliver en rigtig fodbold-dag i Aarhus, når også AGF's herrer tager imod FCK på Ceres Park kl. 20. Hvis man har købt billet til superligakampen, kan man ligeledes komme ind i Vejlby og se masser af god fodbold. 

I anledning af at Danmark i weekenden bliver lyserød, holder vi også Lyserød Lørdag - bare på en søndag. Det vil sættes særlige trøjer på højkant for den gode sag, som vi vil fortælle nærmere om de kommende dage.