AGF KVINDEFODBOLD: NEDERLAG I NORDJYLLAND

14.10.2023 16:03

Lørdag måtte vi inkassere et nederlag til Fortuna Hjørring.

Lørdag middag var det tid til et opgør om vigtige point til tabellen, da AGF’ kvinder indtog grønsværen mod Fortuna Hjørring på et blæsende og regnkoldt Nord Energi Arena.

Vi kom til kampen ovenpå sidste uges sejre i ligaen og pokalen, men vi havde svært ved at finde samme gnist frem, da kampen blev fløjtet i gang. Der gik længe før, vi spillede os til muligheder, men det gjaldt også hjemmeholdet. Så det blev en lettere rodet start, men vi begyndte at finde hinanden, jo længere ind i halvlegen vi kom.

Vores største mulighed kom efter ved et hjørnespark, hvor bolden dog ikke fandt en ejermand i feltet. Men så blev den opsamlet af Sarah Sundahl, der sendte et flot langskud afsted uden fra feltet, hvor Fortunas målmand dog nåede at slå den væk over målet.

Det var ikke en halvleg, der var rig på afslutninger, så derfor gik vi til pause med stillingen 0-0.

I 2. halvleg var det et hjemmehold, der pressede mere på og efter godt 10 minutter inde, lykkedes det Rikke Dybdal at presse bolden forbi Marie Gade til kampens første mål.

Vi formåede ikke at svare tilbage og finde hinanden i vores spil, hvor også en våd og mudderet bane grundet det omskiftelige vejr gjorde, at vi havde svært ved at stå fast.

20 minutter senere kom Rikke Dybdal igen på måltavlen med en scoring, og selvom der kom nye, friske spillere ind, manglede vi de sidste procent og måtte se os slået af Fortuna Hjørring med et 2-0 nederlag, som ifølge AGF’s cheftræner ikke er godt nok:

- Det, vi leverer i dag, er ikke godt nok og langt fra det, vi kan. Jeg ved ikke, om vejret spiller en rolle, men det var i hvert fald ikke den samme indstilling og vilje, som vi havde i sidste kamp. Så det skal findes frem igen, lyder det fra cheftræner, Michael Schjønberg.

-Vi skal være klar og få ind i hovedet, at man ikke har mange chancer i fodboldkampe. Hvis vi kigger på de antal kampe, vi har tilbage i turneringen, så tæller alle kampe. Vi kan ikke give noget væk, hvis vi vil nå top-6, så vi skal være klar hver gang.

Næste hjemmekamp er lørdag d. 21. oktober, hvor vi holder efterårsferie i børnehøjde på Ceres Park. Vi tager imod gæsterne fra Kolding IF til kampstart kl. 15, men inden da er der underholdning i Tivoli Friheden, som vi vil fortælle mere om i den kommende uge.

Fortuna Hjørring vs. AGF Kvindefodbold / Gjensidige Kvindeliga 7. runde / Nord Energi Arena / 14. oktober 2023