AGF KVINDEFODBOLD: AAB VENTER I ENDNU ET OPGØR

06.10.2023 10:48

Søndag er det tid til endnu et opgør mod nordjyderne fra AaB Women.

På søndag er det igen tid til kamp på Vejlby Stadion, når AaB Women kommer på besøg d. 8 oktober kl. 15. Og i anledning af Lyserød Lørdag, hvor hele Danmark bliver lyserød d. 7 oktober, er vi i AGF med vores hovedpartnere med til at støtte op om Kræftens Bekæmpelse og brystkræftsagen - Vi gør det bare på en søndag.

Det bliver andet opgør i denne uge mod samme modstander, som vi mødte i Gjensidige Kvindepokalen onsdag aften. Med en 1-0 sejr til os blev det stoppestedet for værterne, hvorimod vi er videre til kvartfinalerne. Det er derfor et nordjysk mandskab, der er sultne efter revanche, som kommer på besøg. Ikke mindst, fordi der er vigtige point på spil for begge hold.

Med kun ét point til forskel ligger vi side om side med AaB i Gjensidige Kvindeliga. Efter de første fem kampe er vi placeret på 6. pladsen med 4 point, hvor AaB ånder os i nakken fra 7. pladsen med 3 point. Med en sejr søndag kan vi derfor skabe mere luft mellem os og forblive over stregen, som i sidste ende afgør hvilke hold, der skal spille kvalifikationsspil.

DMI spår tørvejr med en anelse sol, så kom på stadion og tilbring en efterårssøndag med familien og god fodbold. AL Bank Fanzonen åbner kl. 14 og vil være klædt i lyserødt med underholdning for hele familien.

Sidste gang, AaB gæstede Vejlby Stadion, var i foråret, hvor Sarah Dyrehauge sikrede os sejren med en scoring i overtiden. Så vi får brug for støtten igen søndag. AGF’s kvinder vil til kampen også spille i særlige trøjer, der efter kampen vil udloddes trøjerne på auktion til fordel for brystkræft-sagen og Lyserød Lørdag. Auktionen kan findes på AGF Kvindefodbolds Facebook-side efter kampen.

Skal du på Ceres Park senere på aftenen til opgøret mellem AGF og FCK, kan du komme gratis ind på Vejlby Stadion ved at vise din billet. Ellers kan du hente din billet her.