YOUNG GUNS: HJEMMESEJR OG BESØG I BELGIEN

03.11.2023 08:57

Ikke en uge uden en opdatering på vores talenthold, der i den forgangne uge var ubesejrede på Fredensvang. Og så var et par tidligere Young Guns i kamp på Ceres Park og fik en afgørende rolle i førsteholdets pokalkamp.

Ingen uge med fuldt program for AGF’s talenthold uden en kort opdatering. I denne uge har vi trukket den lidt, for at få U19 drengenes kamp i Belgien mod Brugge med.

På mere hjemlige kanter var der fuldt udbytte for U17 og U15-drenge på Fredensvang.

Tirsdag vandt U17-holdet et af de opgør, der altid er gode at få en sejr i - og som vi gerne ser flere af den kommende måneds tid – nemlig en 3-0 sejr over Brøndby.

Adam Fuglsang lagde bunden med et mål efter 14 minutter, Oskar Skou Haugstrup udbyggede føringen efter 38 minutter og islanske Sölvi Stefánson satte sidste mål på tavlen efter 67 minutters spil.

Næste opgave for U17-drengene er på lørdag i Haderslev, hvor Sønderjyske Fodbold venter. AGF ligger i midten af rækken med fire sejre og fem nederlag, mens Sønderjyske har hentet en enkelt sejr indtil videre.

I lørdags scorede U15-drengene også tre mål i en sejr på Fredensvang, da de vandt 3-2 over FC Midtjylland. Det var ellers gæsterne, der scorede første mål efter bare ni minutter – men så stod der AGF på de næste tre scoringer, før gæsterne reducerede til sidst.

U15-holdet tager med til Haderslev på lørdag og møder også Sønderjyske Fodbold i deres næste kamp.

Og så var der U19-holdet, der tog en tur til Brugge for at møde deres U23-hold. Kampen endte 3-0 til de belgiske værter - der også havde fire seniorspillere med i truppen.

Men drengene spillede en god anden halvleg og er rejst hjem med gode erfaringer efter en udbytterig tur. Første lejlighed til at bruge den erfaring er også lørdag i Haderslev, hvor Sønderjyske Fodbold er vært for denne uges U19-kamp for vores talenter.

For vores pigehold stod den på en tur til Farum for begge hold. U19-pigerne mødte FC Nordsjælland på Right to Dream Park og måtte tage derfra med et nederlag på 3-1. Vores mål blev scoret af Clara Littrup Jensen.

U16-pigerne spillede bagefter i en kamp der endte 5-2 til værterne fra Farum BK. Vores mål blev scoret af Maja Norup Jensen og Maja Nordin Frost.

Begge pigehold tager imod Kolding IF i Lyseng på søndag som den næste opgave.

Og så kan vi lige snige en opdatering ind på to spillere, der tidligere har slået deres folder i AGF Talent - nemlig Mathias Sauer og Jacob Andersen, der begge fik spilletid i torsdagens pokalkamp for AGF’s førstehold.

De to havde ikke engang været på banen i ét minut, før Jacob Andersen modtog en stikning i siden af feltet og sendte den på tværs til Mathias Sauer, der scorede til første seniormål for AGF. Og i øvrigt tilføjede endnu et små tyve minutter senere.