UNIKT KAMPMINDE: MORTENSENS TRØJE TIL SALG

16.11.2023 10:07

Man kan nu få sig et særligt kampminde fra Legendernes Dag, hvor Patrick Mortensen spillede med Lars Lundkvist's nummer 10 - og scorede. Efter ønske fra Lars Lundkvist går alle indtægter til Familier med kræftramte børn.

Det var som at se Årets Legende i sine velmagtsdage i 1980'erne, da Patrick Mortensen søndag aften steg til vejrs og headede os foran mod Viborg FF på Ceres Park.

I anledning af Legendernes Dag spillede Patrick Mortensen - der jo normalt er 9'er - i en trøje med nummer 10 på ryggen som en hilsen til Lars Lundkvist, der bar nummer ti i sin tid som spiller i AGF fra 1981 til 1990.

Nu kan man erhverve sig Patrick Mortensens kamptrøje på en auktion. Efter ønske fra Lars Lundkvist går alle indtægter fra salget af trøjen til Familier med kræftramte børn.

Familier med kræftramte børn støtter og hjælper familier og børn, som er blevet ramt af kræft. Og de modtager altså alle indtægter fra salg af trøjen.

Dermed kan man både støtte et godt formål og samtidig få et helt særligt kampminde i form af en match worn trøje som vores anfører og topscorer, Patrick Mortensen altså har scoret i. Og naturligvis bliver trøjen signeret af både Lars Lundkvist og Patrick Mortensen.

Auktionen starter i dag mandag den 13.11 og løber 12 dage frem.

Man finder auktionen via dette link.

Ønsker man at erhverve sig Årets Legende-trøje med Lundkvist og nummer 10 på ryggen kan den fortsat købes i AGF Fanshoppen.