UGEN I AGF

27.11.2023 07:24

En ny god uge i AGF er gået i gang.

Efter en weekend, hvor begge hold var en tur på Sjælland og kvinderne vandt en imponerende 1-0 sejr i Køge, mens herrerne nøjes med det ene point på et andet kunstgræs lidt nord på, er vi nu gået ind i en ny uge i AGF.

For kvindernes vedkommende er der nu landsholdpause og snart nogen velfortjente fridage, inden slutspurten mod medaljeslutspillet sættes ind.

For 3F Superligaens vedkommende rettes fokus nu mod en spændende kamp på søndag den 3. december kl. 18, hvor vi møder FC København.

Dog bliver der tid til i eftermiddag at tage over på træningen af AGF’s U10, U11 og U12 hold, som får besøg af Superliga-holdet til deres træninger i dag. Det besøg kan du se mere om på AGF TV i morgen.

Søndag venter så et efterhånden klassisk opgør mellem landets to største byer, når FC København er værter i Parken. Vi kan se frem til et udvidet udebaneafsnit på det ene mål i Parken. Så tag turen med og bak holdet op i den sidste Superliga-kamp i 2023. Find billetter her.

AGF U17 spiller fredag en udekamp i Lyngby, mens U15 og U19 først skal i aktion i næste uge inden julepausen sænker sig over ungdomsturneringerne.

Se ugeplanen i detaljer her >>>