UGEN I AGF

13.11.2023 08:40

Så kom vi i gang med uge 46 i AGF.

Mens bladene i Ceres Park er blevet brune og drysser ned over Kongelunden er det blevet uge 46 og endnu en spændende uge i AGF.

3F Superligaen ser ind i en landsholdspause oven på søndagens gode 2-0 sejr hjemme over Viborg. Den benyttes blandt andet til at besøge tre samarbejdsklubber mandag eftermiddag og til en Future Cup kamp mod Randers FC i Randers på onsdag kl. 14.

Derefter holder truppen nogen velfortjente fridage inden fokus efter weekenden rettes mod FC Nordsjælland den 26. november.

I Gjensidige Kvindeligaen strammer ligaen til. En ellers stærk indsats i Brøndby søndag gav ingen point, så nu er holdet sulten for en sejr, når FC Thy-Thisted kommer til Aarhus og Vejlby Stadion på lørdag kl. 13.00.

Flasker alt sig i den kamp og i en anden kamp i runden, kan vi de facto sikre os en plads i medaljeslutspillet ved denne kamp. Så brug landsholdspausen til at støtte holdet. Der er billetter her >>>

Hos Young Guns er pigerne nu gået på vinterpause, mens drengene ikke spiller i landsholdspausen. Dog pånær U17 som i weekenden skal i kamp i Vejle.

I AGF Fanshoppen kan man i denne uge se og købe den nye julesweater og ikke mindst Legende-trøjen, hvis ikke man fik fat i den ved søndagens kamp.

Se hele ugeprogrammet i detaljer her >>>