TUREN GÅR TIL FARUM

26.03.2024 09:29

Langfredag går turen til FC Nordsjælland og første kamp i semifinalen i Oddset Pokalen. Her følger nyttige informationer inden kampen.

Næste kamp en udekamp i Farum mod FC Nordsjælland på Right to Dream Park på fredag den 29.3 kl. 16.30. Der er for lang tid siden udsolgt til udebaneafsnittet til den første pokalsemifinale. 

Det betyder, at 1.200 AGF'ere vil bakke holdet op. Til jer har værterne vigtig information, som man kan finde her >>>

Bemærk, at FCN anbefaler, at man ikke ankommer til kampen bil, såfremt det er muligt, da det er svært at finde parkering på kampdage tæt på Right to Dream Park, men der anbefales blandt andet parkering langs Paltholmvej og Lillevangsvej. 

Se FCN’s information om parkering her >>>

Udebaneafsnittet vil åbne halvanden time før kickoff, og FCN anbefaler, at man går ind på stadion på det tidspunkt. Boderne vil også åbne halvanden time før kickoff, hvor det vil være muligt at købe mad og drikkevarer.

Ankommer man til stadion med bus, vil man blive sat af ude på Ryttergårdsvej. Herfra går fans langs stien det sidste stykke hen til udebaneafsnittet i Right to Dream Park. 

Det er kun tilladt at udvise tilhørsforhold til udeholdet i form af påklædning, gestikuleren eller lignende på det udsolgte udebaneafsnit. Man vil blive bedt om at forlade stadion uden mulighed for refundering, hvis man udviser tilhørsforhold til AGF i FCN-afsnit, oplyser FC Nordsjælland.

Tager man turen fra Aarhus med tog, kører DSB med InterCity-lyntog fra Aarhus kl. 11:15 og lander i København kl. 14:03. Herfra kan man finde videre til S-toget Linje B, der kører mod Farum Station. Herfra har man en rask gåtur på ca. 20 minutter, der er lige ud af landevejen. Eller man kan tage busrute 333 til Right To Dream Park. 

Der går også bus fra Aarhus til København. Hvis man er mere til det, kan man med Flixbus tage en direkte bus fra Sønder Allé og lande på Københavns Hovedbanegård og derfra finde vej til Farum. Husk også muligheden med Molslinjen, som man kan benytte både i bil og med bus.   
 
Som normalt arrangerer både Samlet for Aarhus og AGF Fanclub Aarhus ture til udekampen. Men de er for længst udsolgt som billetterne er til udebaneafsnittet. 
 
Vi ser frem til en ny udekamp, hvor vi i fællesskab skal forsøge at hive et godt resultat med hjem til Aarhus frem mod returopgøret. Støtten på udebane har været formidabel i denne sæson - lad det bare fortsætte langfredag. 

Kampen fløjtes i gang på Right To Dream Park fredag kl. 16.30. Tager man kampen hjemmefra, kan den ses DR2 med optakt fra kl. 16.15. 

Husk returopgøret i Aarhus den 11. april. Billetter til den kamp finder man via linket herunder.