TINGAGER: VI KOMMER MED RIGTIG STOR TRO PÅ TINGENE

07.12.2023 10:00

Det er to formstærke hold, der mødes i pokalturneringen torsdag aften i Aarhus. Og det er et AGF-hold, der glæder sig til at spille foran det aarhusianske hjemmepublikum.

Vi nærmer os torsdagens pokalkamp på Ceres Park mod Brøndby IF og det er et AGF med selvtilliden i orden, der går ind til den første af to pokalkampe mod Superligaens nummer to. AGF er ubesejrede de seneste 8 kampe. I halvdelen af de kampe har modstanderen været et hold, der lå over os i tabellen. Seks point har vi hentet mod hold, der aktuelt er i mesterskabsspillet.

Brøndby kommer ind til kampen med en ubesejret stime på ti kampe – der er hentet fem point mod hold i mesterskabsspillet og et enkelt point mod hold, der ligger over BIF i tabellen i de kampe.

Så begge hold har fundet formen her i efteråret – Brøndby senest med en 4-0 sejr over Superliga-bundproppen Hvidovre og AGF selvfølgelig med sejr i Parken over FCK.

Efter den kamp fortalte Frederik Tingager til AGF TV, at holdet ser frem til torsdagens pokalkamp.

- Vi glæder os! Vi kommer med en rigtig stor tro på tingene og glæder os rigtig, rigtig meget til at spille foran de dejlige fans i Aarhus, lød det fra den ene målscorer i Parken.

Den anden målscorer, Nicolai Poulsen, ser også frem til kampene og håber, vi kan tage nogle af elementerne fra sejren over FCK med ind til pokalkampene.

- Vi skal gøre noget af det samme som mod FCK. Vi skal være effektive, være gode på dødbolde. Når det så er sagt, så bliver det en helt anden kamp mod Brøndby. Jeg forventer, det bliver to sindssygt jævnbyrdige opgør.De er også godt kørende, så nu skal vi sørge for at vi kan gå videre. Det er det, det handler om nu, siger Nicolai Poulsen inden torsdagens pokalbrag.

Du kan finde din billet her, hvis du endnu ikke har løst billet til kampen. Sæsonkortholdere har adgang som normalt - hvis du har et sæsonkort af sølvvarianten, så tjek din indbakke, hvor der skulle ligge en mail, der forklarer, hvordan du henter din billet til kampen.