TALENTOPSAMLING: SEJRE TIL U17-DRENGE OG U19-PIGER

07.11.2023 20:20

Endnu en weekend er gået og derfor er der en bunke talentkampe, vi kan få samlet op på. Den kommende uge byder på sidste kamp for vores U19- og U17-pigehold inden vinterpausen, mens drengeholdene endnu har en håndfuld kampe tilbage.

For drengeholdene stod den på en tur til Haderselv, hvor Sønderjyske Fodbold ventede i tre opgør for U15, U17 og U19. Bedst gik det for vores U17-drenge, der for anden kamp i træk gik fra banen med en tremåls-sejr, da værterne blev besejret 0-3.
Frej Elkjær Andersen scorede allerede efter ni minutter og så var det vores islandske forsvarsspiller Sölvi Stefánsson, der efter 66 minutter udbyggede føringen før Frederik Munk lukkede kampen fem minutter senere. Efter to 3-0 sejre i træk tager AGF U17-drenge mod AS Horsens på Fredensvang på lørdag klokken 16.15.

Kampprogrammet er ens for vores U19 og U15-drenge - de var også i Haderslev i weekenden, hvor begge måtte tage tilbage til Aarhus med et nederlag i bagagen. U19-holdet tabte 2-0, mens U15-drengene bragte sig foran ved Wissam Maarouf, men et hattrick fra Sønderjyske gjorde forskellen før Johan Friis Mortensen og Alexander Nørgaard Pedersen fik reduceret til slutresultatet 4-3 i sønderjysk favør.

Vores U19-drenge tager mod AC Horsens allerede fredag eftermiddag på Fredensvang, klokken 17.30. U15-drengene spiller umiddelbart før - nemlig lørdag klokken 14.

For vores talentpigehold bliver den kommende spillerunde den sidste dette kalenderår. Begge hold møder Team OdenseQ på udebane i den kommende weekend. Inden vi kommer så langt, så skal vi samle op den netop overstående weekends kampe for vores Young Guns.

Vores U19-piger tog en 2-0 sejr på hjemmebane over Kolding - begge mål scoret i første halvleg. Først af Clara Littrup Jensen efter 12' minutter og siden fortsatte Mie Lerche efter 38 minutter de gode takter fra seneste landsholdssamling, hvor hun også scorede - nemlig til 4-0 i Danmarks U19 EM-kvalifikationskamp forleden.
U19-pigerne spiller igen på søndag mod Team OdenseQ, da i seneste opgør måtte tage fra Fredensvang med et 5-0 nederlag til vores Young Guns i hvidt. U19-holdet ligger aktuelt på en 3. plads med mulighed for at avancere yderligere inden vinterpausen.

For vores U16-piger blev det til et 1-3 nederlag, hvor Asta Sørensen stod for kampens AGF-mål. U16-holdet ligger på aktuelt på 6. pladsen  og møder i deres næste kamp Team OdenseQ på banerne ved Marienlystcenteret i Odense d. 12. november. Sidste opgør mellem de to hold endte med en 2-0 sejr til AGF på Fredensvang for en måned siden.

U16- og U19-bolden ruller igen i Vildbjerg d. 10. marts 2024. Vi ønsker god vinterpause og god arbejdslyst i forberedelserne til foråret til vores pigehold!