SEJRE TIL U17 OG U19

27.11.2023 10:52

Efter den netop overståede weekend resterer der kun én spillerunde, før vores Young Guns drenge-hold går på vinterpause. Siden sidste opdatering på vores talenthold har alle tre hold været i kamp – U19 og U15 i denne weekend og U17 før landskampene.

Lad os begynde kronologisk: Den 18. november spillede U17-drengene mod Vejle og tog den fjerde sejr i træk – alle fire kampe endda vundet med tre mål.

Målene blev sat ind af Frederik Munk efter fire minutter spil og siden i anden halvleg af Adam Fuglsang, Zander Grantzau og William Thorsen.

Med én kamp tilbage i efterårssæsonen ligger U17-holdet lige nu på 6. pladsen i rækken og skal til Lyngby på fredag.

Adam Fuglsang og Mark Ian Frøkjær Steffensen har i landsholdspausen været i Spanien med U16-landsholdet, hvor det blev til spilletid for begge i en 2-1 sejr over Mexico og 2-2 mod Holland – hvor Mark Ian Frøkjær Steffensen også noterede sig for en scoring.

Opdateret:
I U16-holdets sidste kamp startede begge AGF'ere inde i 2-2 kampen mod Saudi Arabien, der sikrede samlet dansk sejr i turneringen. Tillykke med sejren og indsatsen til Mark og Adam!

Sejr lørdag til U19
Lørdag spillede U19-holdet i Vejle, hvor de fik kæmpet en 1-0 sejr med hjem til Aarhus. Vores mål blev sat ind af Martin Mai kort inde i anden halvleg. Især målmand Asger Hemmer-Hansen spillede en stor rolle i at holde føringen hele vejen.

Som Superliga-holdet slutter deres liga-halvår af med en kamp mod FC København, når de den 8. december drager til banerne på Peter Bangs Vej.

Med sejren i Vejle holder U19-holdet sig i den pæne ende af tabellen, hvor de i øjeblikket ligger nummer seks.

Lørdag var også U15-holdet i aktion, hvor de måtte indkassere et 2-0 nederlag til værterne fra Vejle. De spiller deres sidste kamp i 2023 den 9. december på Fredensvang, hvor Farum Boldklub kommer på besøg.

AGF Pige U16 og U19 DM er gået på vinterpause.