VIDERE I POKALEN

02.11.2023 19:35

Fire mål i anden halvleg i torsdagens pokalkamp bringer os sikkert videre til Kvartfinalen.

Torsdag aften stod der pokalfodbold på programmet, da vi mødte Ishøj IF i 4. runde af Oddset Pokalen. Vi var egentlig udehold, da Ishøj IF havde flyttet kampen til Ceres Park. Så trods status som udehold var vi i vante omgivelser og det animerede gutterne til en fin start, hvor vi allerede efter et minut kom til en stor chance, men Tobias Bech fik lige nøjagtig ikke nok retning på sin afslutning til at den gik i mål.

Men dagens formelle hjemmehold ville også være med og kom efter syv minutter til deres første chance, men skuddet gik i sidenettet.

Ellers var det ”gæsterne” i mest boldbesiddelse med Ishøj lurende på omstillinger, som de er kendt for at være gode til. Det var nu efter en standard, at de kom til deres største chance indtil nu, da et hjørnespark voldte os problemer. Men vi fik ryddet op og fortsatte forsøget på at lukke Ishøjs bravt kæmpende defensiv op.

Det gjorde Eric Kahl et flot forsøg på, da han efter 25 minutter bragede et flot skud på overliggeren i et forsøg, der havde fortjent en bedre skæbne. Det samme havde et hovedstød fra Patrick Mortensen kort efter, som blev reddet tæt under mål.

Men vi nærmede os et mål og havde Ishøj presset i bund efter den halve time, hvor vi fik flere muligheder for mål. Men hver gang kom der enten en markspiller i vejen eller Ishøj IF’s målmand - der kom i vejen for meget i dag - fik reddet.

Eller også var træværket i vejen, som da Gift Links efter en halv time skød flot på mål, men ramte stolpen. Det andet skud på træværket på 15 minutter og efter 35 minutter var det bare ren uheld, at vi ikke var kommet foran efter mange gode chancer og AGF-dominans i første halvlegs sidste halve time.

Men vi måtte gå til pausen uden mål, men med følelsen af, at det måtte komme i anden omgang. Det skortede i hvert fald ikke på mulighederne.

2. halvleg
Og kort inde i anden halvleg kom målet da også, da Felix Beijmo var vågen efter et hjørnespark og fik bolden i kassen. En forløsning for gutterne efter den chancerige første halvleg.

Målet fik Ishøj lidt længere frem og de forsøgte et par gange at komme igennem med deres hurtige frontløbere og vi skulle samtidig forsøge at fortsætte det momentum, vi havde fået med scoringen.

Det var dog Ishøj som kom til den næste store chance, da de fik lidt mere boldbesiddelse efter vores scoring. Men en stor redning fra Jesper Hansen i AGF-målet klarede situationen.

Derefter var der lidt stilstand i kampen og vi satte friske kræfter ind. Blandt andre i skikkelse af Jacob Andersen og Mathias Sauer. Og kort tid efter de to var kommet på banen kom Andersen forbi på kanten og fandt Sauer foran mål, og efter en vending fik han bolden i kassen. Et dejlig young guns mål.

Og så var der kommet hul igennem. For kort efter stak Mikael Anderson igennem og kunne sikkert score til 0-3.

Dermed var kampen lukket ned - næsten. For Ishøj forsøgte at svare igen, men kræfterne var sluppet op hos et bravt kæmpende ”hjemmehold” Og vi kunne køre resten af kampen i garagen uden de store udsving - og endda bygge på med endnu et mål af Mathias Sauer, som kunne gøre det til slutstillingen 0-4 i kampens døende minutter.

Dermed er vi videre til kvartfinalen i Oddset Pokalen.

Næste kamp er i Brøndby på mandag. Husk værternes tilbud om gratis billetter til udebaneafsnittet, hvis man kommer med de medrejsende busser til kampen.

Ellers find billetter her >>>

Ishøj IF vs. AGF / Oddset Pokalen 4. runde / 2. november 2023
0-3 (0-0)
47’ 0-1: Felix Beijmo
71’ 0-2: Mathias Sauer
73’ 0-3: Mikael Anderson
89' 0-4: Mathias Sauer

Advarsler
Ishøj IF: Devrim Sahin
AGF: Mikael Anderson, Peter Bjur

MoM: Felix Beijmo

Tilskuere: 1.911

AGF:
Jesper Hansen, Felix Beijmo, Frederik Tingager, Tobias Mølgaard (75’ Michael Akoto), Gift Links, Eric Kahl (70’ Jacob Andersen), Julius Beck (60’ Peter Bjur), Magnus Knudsen (60 Nicolai Poulsen), Mikael Anderson, Tobias Bech (70’ Mathias Sauer), Patrick Mortensen.