MORTENSENS LEGENDETRØJE SOLGT FOR 15.000 KRONER

27.11.2023 11:58

Efter årets kamp på Legendernes Dag kom Patrick Mortensens kamptrøje på auktion. Den sluttede i weekenden og den særlige legendetrøje med nummer 10 på ryggen blev solgt for over 15.000 kroner, der går til Familie med kræftramte børn.

Det var en helt særlig trøje, vores anfører løb på banen i, da vi mødte Viborg FF på Ceres Park den 12. november. Det var selvfølgelig årets legendetrøje, men som en særlig hyldest til Årets Legende, Lars Lundkvist, så var det med 80'er-legendens gamle nummer 10 bagpå. Og med 10-tallet på ryggen gjorde Patrick Mortensen som Lars Lundkvist har gjort så mange gange før og scorede det første mål i 2-0 sejren. 

Efter kampen blev Mortensens match worn trøje sat til salg, hvor overskuddet efter ønske fra Lars Lundkvist skulle gå til foreningen Familier med kræftramte børn, der arbejder for at give familier gode oplevelser i en tid, hvor der ikke altid er overskud eller mulighed til at gøre de ting, familier normalt gør.

15.001 kroner blev det vindende bud for trøjen, der får en signatur fra både Patrick Mortensen og Lars Lundkvist, inden den bliver sendt afsted. 

Vi er taknemmelige for interessen og er glade for at kunne være med til at sende beløbet videre til en vigtig indsats, der gør en forskel.