MÅLRIG WEEKEND FOR YOUNG GUNS

14.11.2023 12:21

Vi samler her op på weekendens kampe for vores talenthold - og der var masser af mål i denne omgang. Og de fleste af dem blev scoret af AGF.

For U19 drengeholdet var det sidste kamp på Fredensvang inden vinterpausen. Modstanderen var AC Horsens, der kunne tage fra Aarhus en med sejr på 1-2 i baglommen. Sejren blev sikret på et sent mål, efter Lukas Falk Hansen havde stået for AGF’s udligning fem minutter inde i anden halvleg.

Næste opgave for U19-holdet er på udebane mod Vejle d. 25. november inden turen går til København, hvor FCK venter. U19-holdet ligger med deres 8. plads midt i rækken i årets U19 Drenge-liga.

U17-drengene tog deres tredje tremålssejr i træk med en 4-1 sejr hjemme over AC Horsens. Oskar Skou Haugstrup stod for vores første mål efter 25 minutter – og første halvlegs næste to store begivenheder var først et rødt kort til AGF og senere en AC Horsens scoring. Men i anden halvleg stod U17-holdet stand og fik scoret tre mål – først ved Andy Espersen og senere to gange ved Alan Sediq.

Holdet ligger på 6. pladsen og som U19-holdet er U17-drengene også færdige på Fredesvang for i år. Vejle og Lyngby venter inden vinterpausen.

U15-drengeholdet fortsatte med at spille i den grad livlige opgør – i deres seneste tre kampe er der scoret 20 mål – og i weekendens kamp mod AC Horsens, der var der AGF, der scorede flest. 5-3 stod der ved slutfløjtet, men der skete mest tæt på kampens første fløjt. For allerede efter 8 minutter var stillingen 3-0 til AGF – Johan Friis Mortensen, Ivan Thomsen og Carl Gustav Degn stod bag de tre første mål. Siden scorede Johan Friis Mortensen og Carl Gustav Degn igen.

Næste opgave er også Vejle på udebane, inden U15-drengene slutter efterårssæsonen af mod Farum på Fredensvang i december.

Vores U19-piger spillede deres sidste kamp for i år i Odense og går på vinterpause med en 1-4 sejr. Det var ellers hjemmeholdet Team OdenseQ, der slog til først, men så tog gæsterne fra Aarhus fat og Julie Svensson-Olesen og Mathilde Bach Frandsen fik scoret inden pause. Efter pausen fortsatte Mathilde Bach Frandsen med målscoringen inden Emmely Hougaard lukkede kampen sent i anden halvleg.

U19-holdet er i den grad med i toppen, hvor tre hold ligger indenfor to point. Lige nu ligger AGF på førstepladsen, mens HB Køge har en kamp i hånden på andenpladsen og Brøndby runder top tre af. Begge opgør i efteråret mod de to tophold er sluttet 1-1. U19-holder spiller deres næste kamp til marts, så vi ønsker god vinterpause til U19-holdet.

U16-pigerne var også en tur i Odense og mon ikke hjemturen gik i ganske fint humør. Maja Norup Jensen, Ida Kirkegaard, Thea Foss scorede alle tre inden Asta Skytte Holten blev dobbelt målscorer i 0-5 sejren. Holdet går på vinterpause på en foreløbig fjerdeplads i rækken og spiller næste kamp til marts i Vildbjerg. God vinterpause til U17-pigerne også!