MÅLMANDSTRÆNER FÅR NY ROLLE

15.11.2023 08:26

Målmandstræner Nikolai Pold udnævnes til Team- og Pitch manager i AGF.

AGF ændrer i organisationen bag 3F Superliga-truppen og sætter nu samtidig endnu mere fokus på anlæggelsen og kvaliteten af trænings- og kampbaner.

Således får nuværende målmandstræner og teammanager, Nikolai Pold nye opgaver med fokus på arbejdet med banerne i AGF, mens han fortsætter som Team Manager.

Ændringen sker i et ønske om både at øge fokus på opgaverne for en Team Manager, der i de senere år blevet stadig mere komplekse, samt sikre et kompetent lederskab af de kommende års arbejde med både kamp- og træningsbaner.

Her ønsker AGF at styrke arbejdet med banerne på Fredensvang, samt sikre forløbet på vej mod et nyt stadion, hvor kampbanen lige nu bliver flyttet på Ceres Park og derefter skal der anlægges en ny bane i 2025 på et midlertidigt stadion, hvorefter fokus så rettes mod anlæggelsen af kampbanen på et nyt fodboldstadion i 2026.

Derfor gøres Nikolai Pold nu til Team- og Pitch manager i AGF og stopper således som målmandstræner.

- Det er en stor og spændende opgave, der ligger foran os, når det handler om vores baner, og jeg er glad og ydmyg over den tillid og tiltro som klubben viser mig.

- Samtidig ser jeg frem til, at jeg nu endnu mere kan fokusere på mine opgaver som Team Manager, der er en spændende rolle, som fylder mere og mere i takt med, at vi optimerer og professionaliserer vores dagligdag, kampafvikling og træningslejre, siger Nikolai Pold.

- Nikolai Pold har gennem flere år været meget involveret i banearbejdet i AGF og taget et ansvar for den del af klubben. Det gør han med et stort engagement og ekspertise, og han har et godt samarbejde med vores groundsmand og det tekniske personale.

- Med udsigterne til flere opgaver på det område, giver det god mening, at Nikolai nu får mulighed for, at fokusere endnu mere på det. Samtidig fortsætter han som Team Manager - en stadig voksende opgave han er dygtig til og som han løser med stort overblik, fortæller sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye.

Med organisationsændringen skal AGF nu finde en ny målmandstræner for førsteholdet. Det arbejde er gået i gang. Og Nikolai Pold vil fortsat bidrage til den overordnet uddannelse og ledelse af målmandstrænerne i AGF, hvor han vil trække på sin erfaring som instruktør og trænerudvikler hos DBU.

-Når vi har fundet en ny målmands-træner til Superligaen, er det et virkelig stærkt og styrket set-up, vi får omkring førsteholdet og i klubben, tilføjer Stig Inge Bjørnebye.