LEGENDERNES DAG: FORTIDENS HELTE BLEV HYLDET

13.11.2023 17:24

Tidligere spillere blev hyldet.

Søndag aften var der varm nostalgi i den kolde november-luft over Ceres Park, da vi holdte Legendernes Dag i forbindelse med vores kamp mod Viborg FF.

Det er den efterhånden traditionsrige dag, hvor vi hylder klubbens mange historiske spillere og hvor medlemmer af Legendekorpset mødes og tilbringer en hyggelig dag og kamp aften. Samtidig optages der nye medlemmer af korpset, som samler spillere med over 100 kampe for AGF og/eller titler for klubben.

I år blev Michael Lumb, Arthur Sorin og Casper Sloth indlemmet i korpset. De to førstnævnte kunne desværre ikke være med søndag aften, så Casper Sloth var ene om at repræsentere de nye medlemmer.

- Det er en stor ære at blive en del af legendekorpset, hvor der er så mange store spillere fra historien. Og det har været en fed dag med mange sjove historier og møder med de andre spillere. Så jeg er glad og beæret over, at blive medlem, sagde Casper Sloth, der spillede 134 kampe og scorede ni mål for AGF mellem 2009 og 2014, hvor han blev solgt til Leeds United.

I pausen af søndagens kamp blev de mere end 50 fremmødte medlemmer af legendekorpset så hyldet. Og det største bifald gik naturligvis til Årets Legende 2023, Lars Lundkvist som ikke selv var tilstede.

Men det skortede ikke på varme bifald og stor kærlighed til den gamle angriber og træner for AGF, som man her kan se et længere interview med i anledningen af kåringen.

Men andre tidligere Årets Legender som Troels Rasmussen og Stig Tøfting var til stede og blev hyldet, sammen med de ”menige” medlemmer af legendekorpset, som blev kaldt til hyldest af de stemningsskabende fans, der hyldede historiens helte inden en af nutidens helte få sekunder efter pausen bragte AGF foran med 1-0 i den senere 2-0 sejr over Viborg FF, som afsluttede en skøn historisk dag med en hilsen til fortiden og en hyldest af de mange spillere, som har optrådt i den hvide trøje.