LANDSHOLDSUPDATE: BECH I MÅLFORM I RØDT OG HVIDT

Foto: DBU — 21.11.2023 11:23

Et overblik over den århusianske landsholdspause.

Selv om det resterer endnu en kampdag i aften, så er landsholdsterminen i rødt og hvidt næsten slut for denne gang. Og det med århusiansk succes på det danske U21-landshold, hvor Tobias Bech var udtaget til.

Bech nettede nemlig hele to gang i denne samling. Første gang den 16. november, hvor de danske drenge mødte Marokko i en testkamp i Spanien. Her scorede Tobias Bech sejrsmålet til 3-0.

I aftes var han så også på spil i en EM-kvalifikationskamp mod Wales, som Danmark på udebane vandt 2-1. Også her scorede Bech, ligesom han blev noteret for en asisst til sejrsmålet.

Også Jacob Andersen og Mathias Sauer har været med et rødt-hvidt ungdomslandshold, da Danmark spillede to venskabskampe mod Sveriges U20 på JYSK Park i Silkeborg. I den første kamp som endte 1-1 kom de to AGF’ere på banen med 10 minutter igen, mens de begge to startede på banen i den sidste kamp, som i søndags endte 1-2 til Sverige.

I dag spiller det danske U19 landshold, så den sidste kamp i denne pause. Julius Beck er anfører for holdet, som har spillet to EM-kvalkampe i pausen. I sidste uge mod Island, der endte 1-1, hvor Beck spillede hele kampen, mens Beck fik en lille pause og kun det sidste kvarter i en kamp lørdag, hvor Danmark vandt 4-0 over Estland.

I dag kl. 15 møder de danske U19 drenge, så Frankrig i Orléans. Den kamp kan følges live her >>>>

I øjeblikket er det danske U16 landshold i Spanien til en mini-turnering. Her er Adam Fuglsang og Mark Steffensen med for AGF. I dag møder Danmark Holland og de kommende dage venter Mexico og Saudi Arabien.

Fra kvinderne skal Mie Lerche og Elvira Nejmann i aktion for det danske U19 landshold om en uges tid, når holdet drager til Spanien til to venskabskampe mod Spanien og Schweiz.