LANDSHOLDS-OVERBLIKKET: 12 AGF'ERE AFSTED

09.11.2023 09:51

Efter søndagens kamp mod Viborg venter endnu en landsholdspause. Her kan du få overblikket over de AGF'ere, der er afsted til med deres landshold i de kommende kampe.

Mikael Anderson skal afsted med det islandske landshold, der skal spille to udebanekampe mod topholdene i deres gruppe J - først mod Slovakiet og derefter mod Portugal.
(opdatet: Mikael har meldt afbud til den islandske landsholdssamling i denne omgang)

Bailey Peacock-Farrell skal både en tur til Finland og hjem til Nordirland, når han er afsted med landsholdet. På hjemmebane d. 20. november er det Danmark, der er modstander i jagten på at få sikret en EM-billet.

For Tobias Bech venter to kampe med det danske U21-landshold - først en venskabskamp mod Marokko der spilles i det sydøstlige Spanien - derefter en EM-kvalifikationskamp på udebane i Wales. 

Jacob Andersen og Mathias Sauer er udtaget til det danske U20-landshold, der skal møde Sverige i to venskabskampe i Silkeborg d. 16. og d. 19. november. Det er første gang, at Andersen og Sauer er udtaget til U20-landholdet. Jacob Andersen har tidligere været udtaget til U18- og U19-holdet, mens Mathias Sauer har et par U16-landskampe i bagagen.

Julius Beck får travlt, da han sammen med Danmarks U19-landshold skal spiller tre kvalifikationskampe til EM over seks dage i Frankrig senere på måneden. U19-landsholdet, som Julius Beck som regel er anfører for, møder Island, Estland og Frankrig.

For de helt unge AGF'ere skal Adam Fuglsang og Mark Ian Steffensen afsted med det danske U16-landshold, når de spiller turnering i Spanien sidst på måneden.

Mie Lerche og Elvira Nejmann i kamp for U17-landsholdet tidligere på året. Begge spiller nu på U19-landsholdet

Silke Lynge og Hannah Foss fra vores U16-pigehold skal med det danske U17-landshold til Albanien, hvor den står på EM-kvalifikationskampe.

Sophia Parkegaard er også udtaget til at repræsentere Danmark - det gør hun allerede på lørdag, hvor Tysklands U16-landshold kommer til Sønderborg for at møde Sophia og det danske U16-landshold.

Opdateret: Elvira Nejmann og Mie Lerche er udtaget til det danske U19-landsholds venskabskampe i Spanien sidst på måneden, hvor de skal møde Spanien og Schweiz.

Stort held og lykke til alle AGF'ere i de kommende landskampe - vi glæder os til at se jer hjemme i Aarhus igen!