KAMPFLYTNING: AGF KVINDEFODBOLD SPILLER PÅ FREDENSVANG

17.11.2023 16:21

Lørdagens kamp for AGF Kvindefodbold bliver flyttet til Fredensvang. Kampstart kl. 13.

Lørdagens kamp for AGF Kvindefodbold mod FC Thy-Thisted bliver flyttet fra Vejlby Stadion til Fredensvang. Det sker efter det fredag eftermiddag er blevet konstateret, at banen på Vejlby Stadion mod forventning desværre ikke, når at blive klar til en sportslig forsvar afvikling af kampen.

I stedet spilles kampen på Bane 4 på Fredensvang, Terp Skovvej 16 i Viby.

Selv om der er blevet arbejdet hårdt for at klargøre banen i Vejlby de sidste 14 dage, er der med det meget våde vejr som vi har haft i nu snart lang tid - i tæt dialog med DBU - her sidst på eftermiddagen besluttet at flytte kampen væk fra Vejlby Stadion for at sikre de bedst mulige sportslige betingelser for fodboldens skyld.

Og da banen på Ceres Park er under ombrydning i forbindelse med det kommende stadionbyggeri, er valget faldet på Fredensvang, hvor kampen afvikles på Bane 4. (Opvisningsbanen med kunstgræs)

Vi beklager meget flytningen og det korte varsel overfor fans, sponsorer og ikke mindst vores modstandere fra FC Thy-Thisted.

Det praktiske
Men kampen AGF mod FC Thy-Thisted spilles altså på Fredensvang, Terp Skovvej 16 i Viby lørdag kl. 13. Alle med billet til Vejlby Stadion har fået direkte besked og kan naturligvis bruge billetten på Fredensvang, hvor sæsonkortholdere og abonnenter i AGF også har adgang. Øvrig billetsalg sker ved indgangen.

Hvis man kommer i bil opfordrer vi til, at man parkerer på selve Terp Skovvej og bruger den markeret indgang til banen direkte fra Terp Skovvej. På grund af byggearbejde er der et reduceret antal parkeringspladser på Fredensvang. Men man kan udmærket holde på Terp Skovvej.

Der vil være adgang til både cafeteriet på Fredensvang og til en bod meget tæt på banen.

Vel mødt til kamp på Fredensvang, hvor kvinderne senest spillede for et par år siden i en kamp mod Kolding IF. Nu gælder det altså FC Thy-Thisted i morgen kl. 13.