INDEN SØNDAG: - SUPERLIGAEN SKAL SLUTTES GODT AF I PARKEN

02.12.2023 13:37

Søndag aften jagter gutterne en ny god præstation i årets sidste Superliga-kamp, hvor FC København venter på udebane.

Søndag aften gælder det Aarhus mod København i Parken. Der bliver godt fyldt op på et udvidet udebaneafsnit i hovedstaden. Men der er stadig billetter tilbage lige her.

Truppen tog fredag afsted over Storebælt til kampen for komme væk fra et snedækket Aarhus, der vanskeliggør de gode træningsforhold. Så i dag har truppen trænet på DBU's anlæg i Helsingør. I morgen går turen så til Parken i årets sidste 3F Superliga-kamp. 



- Vi var tæt på en sejr senest, vi mødte FC København, men hvor de fik udlignet til allersidst hjemme i Ceres Park. Så vi skal ud og se om vi sætte en lignende god kamp sammen som sidst, hvor vi fik presset FCK rigtig godt i store perioder af kampen i Aarhus, men desværre ikke fik holdt nullet hele vejen hjem. 



- Nu mødes vi så i Parken i morgen, hvor vi før har leveret gode præstationer. Så kan vi det igen i morgen, ligger der også noget godt og venter på os. Det er vigtigt for os at slutte godt af i Superligaen inden vores to pokalkampe i næste uge. Så vi skal komme ud med fuld fokus og en god arbejdsindsats, som vi altid gør, siger Frederik Brandhof, der sammen med holdkammeraterne kan se frem til en stor århusiansk opbakning søndag aften i Parken. 

Her var der således lørdag morgen 1.500 billetter ude af de 1.900 vi har til rådighed til kampen. 

Skal man have en af de sidste 400 pladser, så brug linket herunder. 

Her er der praktisk information om kampen >>>